Kiemelt, partnereink, kiemelt-partnereink
Horgászvíz katalógus
Videót tartalmazó írások
Akvarisztika
Amur horgászat
Angol-magyar horgászszótár
Bojlis horgászat
Cralusso
Csalik
Élővizek biológiai rehabilitációja
Fenekező horgászat
Finomszerelékes technikák
Folyóvízi horgászat
Általános
Békéshal horgászat
Rablóhal horgászat
Fórumlakók életképei
Gyermek élménybeszámolók rovat
Hal- és természetfotók
Hal- és természetvédelem
Halételek
Hírek
Horgászik a család
Horgásziskola kezdőknek
Horgásztúrák idegen tájakon
Horgászújság ajánló
Horgászvizsga
Legyező horgászat
Magyarország halai
Nádi pontyozás
Pellet ABC
Pergető horgászat
Rablóhal horgászat
Rekordlista
Teszthorgászat
Történetek, elbeszélések
Versenybeszámolók
Versenynaptár
Vizek
Ötletek praktikák
Top10, termék, top10-termek

HALDORÁDÓ Oldódó Fluo Lebegő Pellet - Édes Ananász

HALDORÁDÓ, Oldódó Fluo Lebegő Pellet - Édes Ananász

HALDORÁDÓ Bázis Mix - Epres Ponty

HALDORÁDÓ, Bázis Mix - Epres Ponty

HALDORÁDÓ Pellet Feeder 25 g - 2 db

HALDORÁDÓ, Pellet Feeder 25 g - 2 db

HALDORÁDÓ Bázis Mix - Mézes Ponty

HALDORÁDÓ, Bázis Mix - Mézes Ponty

HALDORÁDÓ Pelletes Fekete

HALDORÁDÓ, Pelletes Fekete

HALDORÁDÓ Method Flat Feeder 30 g

HALDORÁDÓ, Method Flat Feeder 30 g

HALDORÁDÓ Fluo Flavor - Zöld Afrika

HALDORÁDÓ, Fluo Flavor - Zöld Afrika

HALDORÁDÓ Nagy Ponty

HALDORÁDÓ, Nagy Ponty

HALDORÁDÓ Gold Feeder - Secret Carp

HALDORÁDÓ, Gold Feeder - Secret Carp

HALDORÁDÓ Bevonatos oldódó csalizó bojli - Zöld Bors

HALDORÁDÓ, Bevonatos oldódó csalizó bojli - Zöld Bors

Felső-Tiszai kalandok III. rész – Kecsege

Már április közepét mutatja a naptár, de a Tisza még mindig megközelíthetetlen állapotban van. Bár jelenleg épp nem árad, de a kedvenc horgászhelyeim a sár és iszap miatt csak lánctalpassal lennének elérhetőek. Mivel ez nem áll rendelkezésre, marad a fényképek nézegetése az előző évek eredményes vagy eredménytelen horgászatairól. Érdekes, hogy egy éve gyakorlatilag át lehetett sétálni jégen a Tiszán, viszont idén még közelébe sem került a jégpáncélnak. A sok befagyott vagy épp áradó Tiszát mutató fotó között így akadtam rá horgászpályafutásom eddigi legnagyobb kecsegéjének fotójára. Ennek a történetét írom most le.

Szűrés Takács Péter írásaira
Takács Péter

Ha azt a szót hallottam, hogy kecsege, egy olyan halfaj jutott eszembe, amivel igen ritkán hozott össze a sors. Egész pontosan 3 éve nem fogtam kecsegét, és akkor is csak egy darab épphogy méreteset a Tisza ibrányi szakaszán. Így, amikor augusztus elején Gábor barátom szólt, hogy menjünk kecsegézni, igazán jót röhögtem a terven. Bár gyorsan közöltem vele, hogy több napfogyatkozást láttam eddig életemben, mint kecsegét, nemhogy most célzottan „recsegére” horgásszunk, de megnyugtatott, hogy érdemes.

Az előző év fotói

Teljes mérethez klikkelj a képre!

2006. január 28. – Jég alatt a Tisza. Idén a befagyás állapotának még csak közelébe sem került

Teljes mérethez klikkelj a képre!

2006. március 14.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Teljes mérethez klikkelj a képre!

10 nap múlva, 2006. március 24.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

2007. március… itt kellene besétálni vagy 800 métert

Mivel a horgászat egy olyan kényszer, amit nem lehet megtagadni, nem is igen kerestem kifogást, hogy miért ne menjek el vele csónakból „recsegézni”.

Már az is furcsa volt, hogy késő délután indultunk el a kiválasztott partszakaszhoz, hogy üldözőbe vegyük az engem eddig nagy ívben elkerülő halakat. A horgászhelyet látásból már jól ismertem, hiszen hajóból már többször kinéztem magamnak, hogy ez a partszakasz milyen jó rakós botos horgászhely lenne. Enyhén dombos a terület a hátunk mögött, de magasra emelt görgővel megoldható lenne, és nem is volt iszapos a part, hanem tiszai viszonyokhoz képest igazán kultúrált módon horgászhattam volna.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Kőprojekt I. ütem. Irány a köves part!

A táj szépségének csodálatát Gábor szakította félbe, aki egy katonás „Készülj a kővel” vezényszóval kiadta a kikötési parancsot. A „kő”, mint kikötési főberendezés külön történettel rendelkezik. A táj adottságai közé tartozik, hogy a kikötőben lévő csónakokban nem célszerű semmilyen mozdítható tárgyat hagyni, mert itt természetfeletti módon, ami mozdítható, az el is mozdul a csónakokból. Emiatt a kikötési segédeszközt is – szaknyelven: „marhanagy követ” – minden alkalommal be kell szerezni a horgászat megkezdésekor, mert valamiért a horgászat befejezése után a csónak orrába elrejtett kő a következő csónakázásra illa berek… eltűnik. Azt sem hiszem, hogy a kövek hallgatnának a jól ismert versre miszerint: „repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg”, és lelépnének. Tehát a csónakba pakolás után az első mozzanat a hiány felmérése, majd a csónakkal irány a köves part, beszerző körútra. El tudjátok képzelni, milyen nehéz a csónak orrán térdepelve, előre hajolva egy ilyet beemelni a csónakba?

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Közeledve a horgászhelyünkhöz

Na, de térjünk vissza a kikötéshez. A „készülj a kővel” parancs után rendes matróz révén felkaptam a kötelet, és harmadjára sikerült olyan elfogadható csomót kötni a kőre, amiből nem esett ki első emelésre a lábamra. A „kötekedő” projekt után lehet a leengedéshez előkészíteni a kötelet. Mélységet nem ismerve előkészítettem, úgy 6-8 méternyi kötelet, hogy ne legyen gond a folyamatos leengedésnél. „Kötél kész”, mondtam diadalittasan, hogy nem fogott ki rajtam egy „kavics”. „Az nem lesz elég”, jött azonnal a válasz, „engedd le mindet”. Na ez tényleg meglepett. Huszonöt méternyi kötél? Mit akarunk mi itt ennyi kötéllel? De sebaj, az utasítást végre kell hajtani. A hatméteres tiszai csónakban hosszában szépen lefektettem a rengeteg kötelet. A csónak orrán kinn a „kavics”. Mehet a kikötés! Jött is a vezényszó: „Mehet, de óvatosan!”

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Rakós pálya, vagy mégsem???

Több sem kellett nekem, bluggy, már zuhant is a kő, és merült és merült és merült… fogyott is a kötél rendesen. Én meg – gyakorlottnak nem nevezhető csónakos – fogtam a kötelet rendületlenül. Matula bácsi röhögőgörcsöt kapott volna, ha látja, milyen gyorsan dobtam el a kötelet úgy 15 méter után, mert annyira égette a kezem a száguldó kötél.

A pontot az i-re Gábor bölcs megjegyzése tette fel: „Én szóltam.”

Végül úgy 4-5 méternyi kötél maradt csak a csónakban, amit az orrhoz kötve fixáltunk, és hagytuk, hogy menetirányba fordulva megálljon a tiszai ladik a parttól úgy 15 méterre.

Te jó ég, 20 méter! A 13 méteres rakós botom még jelzőkarónak sem lett volna elég, nemhogy horgászni. Az lett volna nagy buli, ha bepakolom a családi hajóba a teljes rakós felszerelést, felhajókázok és kipakolok ezen a földnyelven. Összeszerelek mindent, és a mélységmérésnél kiderül, hogy pakolhatok is össze, mert itt nincs semmi keresni valóm a rakóssal, mert nem ér le a szerelék a fenékre.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Botok pihennek a csónak oldalfalán

Amint megállapodott a csónak, jöhetett a botok előkészítése. A szerelék nem volt túlbonyolítva: csúszóra szerelt 60 grammos lapos ólom, alatta egy gumi ütköző, egy forgó, előke és horog. Én egy feedert és egy korábbi csatában letörött spiccű bojlis botot vittem magammal. Gábornál 2 darab egyforma 2,7 m körüli fenekező bot volt. A szerelék mind a 4 boton ugyanaz volt.

A feladat sem volt bonyolult, már ami a dobást illeti. Egyik szereléket a meder közepe felé dobtuk, úgy 20 méterre, a másikat pedig szinte magunk előtt engedtük le. A botokat magunk előtt keresztbe fektettük a csónak két oldalpalánkjára felfektetve. A kapásjelző maga a spicc volt. Ekkor ki is derült, miért mondta Gábor, hogy nem lesznek jók a botok, amiket vittem, mert túl hosszúak voltak és ezért a csónakban nehezen kezelhetőnek bizonyultak.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Szép tiszta víz…

A feederről igen hamar kiderült, hogy konkrétan nem lesz jó semmire, mivel az épp áradó zavaros Tisza olyan nagy mennyiségű szemetet rakott a zsinórra, ami feltekerve azonnal beszorult a spiccgyűrűk közé. A törés megelőzésére ki is fűztem a spiccből a damilt és csak az azt követő tagig fűztem vissza. A spicc pedig megmaradt egy igen érzékeny kapásjelzőnek. Gyakorlatilag így a damil apró mozdulása is nagyot billentett a spiccre tett világítópatronon.

Az este beálltával egy-két rántásszerű kapással tudtunkra adta a botok spicce, hogy érdeklődők vannak a vékony trágyagiliszta csokorra. Több sikertelen bevágás után már a kezünket a magunk előtt keresztbe tett egyik botra tettük, hogy hátha azon lesz a következő rántás, de mindenképp a kezünk ügyében legyen, hogy át tudjunk kapni a másik bothoz, ha arra jön érdeklődő.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Naplemente

Egy újabb rövid, ütésszerű kapásra azonnal oda is vágtam. Amint elkezdtem tekerni fel a szereléket, már mondtam is, hogy nincs meg, sőt szerelhetek újra, mert az ólom is leszakadt. Ellenállás nélkül csévéltem fel a damilt, amikor előttem 2 méterre hatalmas szaltóval megérkezett a hal. KECSEGE!!! Azért nem éreztem, hogy a horgon van, mert az akasztás után nyílegyenesen elindult a felszín felé, húzva magával az ólmot.

Gábor irányításával sikeresen a csónak mellé kormányoztam azt a kecsegét, amiről már lassan le is mondtam, hogy létezik a Tiszában, mivel 3 éve elkerültek A hal hátát egy kesztyűvel megfogva egyetlen ügyes mozdulattal be is emelte a csónakba.

Ha kecsegére horgászik az ember, akkor azt tudni kell, hogy a merítőnek annyi, ha a kecsege kidugja rajta a hegyes orrát. Mivel a csónakban kényelmesen magunk mellé tudtuk húzni, maradt a kesztyű, ami pedig az éles oldalsó pikkelyek miatt fontos. E nélkül csúnyán szétvághatja a kezünket a veszélyes oldalvértezet.

Gábor elmondása szerint a kecsegét ki szokták kötni a csónak mellé a kopoltyún átfűzött zsinórral, de mi maradtunk a békésebb haltartós megoldásnál, tudva azt, hogy akkor annak vége, mivel akkora lyuk lesz rajta, amit nehezen lehet majd javítani. De nem baj, halat nem kötök pányvára.

Az este során még négy kecsegét sikerült fognunk, amiből a legnagyobbat én fogtam meg 3,6 kg súllyal és 88 cm-es hosszal. A kecsege teljes hossza az orra csúcsától a farka hegyéig 96 cm volt.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Best Of Kecsege…

Az este még tartogatott egy meglepetést Gábor számára is. Az egyik – gyengének nem nevezhető botja – egy bukófordulóval a Tisza mélye felé vette az irányt. Olyan volt, mintha gyorsvonatba akadt volna a szereléke. A mozdulat sokkal inkább reflexszerű volt, mintsem tudatos, amivel a botja után kapott, és próbálta megtartani a horgászfelszerelését a későbbi újabb hasznosítás céljából. A bevágásra már nemigen volt szükség, mert a botot megemelve a spicce alig akart kijönni a vízből. A hal a horgot megérezve azonnal a sodrásba vette az irányt, és a folyó minden számára kedvező tulajdonságát kihasználta, hogy szabaduljon. A Shimano Solstace Pilk bot igen hamar felőrölte a vehemens hal erejét, de mégis meglepően sokáig küzdött. A felszínre húzva derült ki, hogy egy 3 kilogramm feletti márna akadt a horogra.

Teljes mérethez klikkelj a képre!

… és a márna

Az biztos, hogy ez a horgászat hihetetlen élmény volt a számomra. Kecsegét még csak egyszer, márnát pedig még nem is láttam élőben ezen a szakaszon. Az már nem kétséges, hogy a nyár mivel fog telni a Tisza-parton idén…

Teljes mérethez klikkelj a képre!

Ide megéri visszatérni, mert nem csak a naplemente…

Teljes mérethez klikkelj a képre!

… hanem a napfelkelte is gyönyörű!


Írta: Takács Péter (t_peti)

 

Hozzászólás, vélemény - eddig 17db, utolsó: 2007-08-30 09:49:09

 

Kapcsolódó írások

2013-as, hétköznapi, horgászattal, véget Tovább!A 2013-as év egy nem hétköznapi horgászattal ért véget. Bár a folyó egész évben olyan kedves volt velem és bőkezű hozzám, e napra mégis igazi kihívást tartogatott számomra. A feladat az volt, hogy halat fogjunk 20 méternél mélyebb vízben!

Tovább...

Felső-Tiszai, kalandok, sorozat Tovább!A Felső-Tiszai kalandok sorozat X. része volt pont az, ami a Balintól a süllőig címet viselte. A sors fintora, hogy 2 évvel később pont a XX. számot viseli az az epizód, ami egy süllőzésből lett balinozás történetét meséli el.

Tovább...

harcsarablás, hangja…, csattanás, belevisszhangzik, éjszakába Tovább!A harcsarablás hangja… az a csattanás, ami belevisszhangzik az éjszakába. Aki már hallotta, 100%-ig pontosan meg tudja mondani, hogy igen… ez volt A HARCSA. Idővel már méretet is tud „tippelni” a hanghoz, hiszen kis harcsaszáj, kis vákuum, kis csattanás -> kisebb hari.

Tovább...

harmadik, felvonásra, kellett, várni Tovább!A harmadik felvonásra alig pár napot kellett várni. Ekkor Sanyi barátommal már célzottan arra a helyre mentünk, ahol korábban a gyerekekkel horgásztunk igen jót! Mi változott az első próbához képest? Etetőanyag, csali, végszerelék nem változott, csupán a horgászat időpontja, valamint a helyszín.

Tovább...

szinte, kizárólag, folyóvízi, horgászatnak, szenteltem Tovább!Az idei évet szinte kizárólag a folyóvízi horgászatnak szenteltem eddig. Amikor csak időm engedte, kedvenc folyómon, a Tiszán kergettem a halakat. Évről évre próbálom jobban megismerni, kiismerni a vizet. Eszembe jut gyakran, hogy a korábbi években volt olyan horgásznapom...

Tovább...

barátommal, régóta, terveztünk, horgászatot Tovább!Milán barátommal már régóta terveztünk egy közös horgászatot. Ő a balinok kergetésében jeleskedett idén, én a jig horgászatot kedveltem meg nagyon ezen az őszön. Mindenképp szerettük volna átadni a tapasztalatainkat egymásnak, de legalább horgászni akartunk egy jót. Mire? Ami jön...

Tovább...

Twisterezés, gumihalazás Tovább!Twisterezés, gumihalazás. Egy olyan móka, ami nagyon eredményes is lehet, de ha az ember nem tud kapásig eljutni, nem tud egy halat sem kivarázsolni a vízből, hamar elmehet a kedve az egésztől. Szerencsére én előző év végén megéreztem azt, amiért jó ez a módszer...

Tovább...

vénasszonyok, elkezdődött, naptár, szerint, vagyunk Tovább!A vénasszonyok nyara épp elkezdődött a naptár szerint, túl vagyunk egy-egy, az országon átrohanó hidegfronton, de az időjárás még jócskán 25 fok feletti hőmérséklettel ajándékoz meg minket nap mint nap. Így nem volt nehéz eldöntenem, hogy amint egy szabad nap következett, azt horgászattal töltsem.

Tovább...

Tiszán, évenként, megismétlődő, csoda, amikor Tovább!Van a Tiszán egy évenként megismétlődő kis csoda, amikor a víz felszíne szó szerint megtelik élettel. Rovarok milliói kelnek fel több éves lárva „álmukból”, bújnak a felszínre, hogy ott pár órát eltöltve, repülve mutassák meg magukat a nagyvilágnak, gondoskodjanak az újabb nemzedékről...

Tovább...

szezonban, többet, horgásztam, Tiszán Tovább!Az előző szezonban egyre többet horgásztam a Tiszán. Volt, hogy partról feederrel, de volt, hogy csónakból pergetve kergettem a halakat. Minél több horgászaton voltam túl, annál több rálátásom volt arra, hogy amint az ember a „vízen” ül és nem a partról próbálja megfejteni a folyót...

Tovább...

Szerintem, valamennyi, horgász, –, legyen Tovább!Szerintem valamennyi horgász – legyen az finomszerelékes pontyhorgász vagy épp pergető horgász, aki a ragadozó halakat kergeti – vágyik arra, hogy időnként belenyúljon a „tuti”-ba. Azonban ez korántsem olyan egyszerű, pláne nem olyan gyakori, mint azt hinnénk.

Tovább...

leggyakrabban, elhangzó, kérdés, fórumban, horgászok Tovább!Talán az egyik leggyakrabban elhangzó kérdés a fórumban vagy épp a horgászok között, ha fogásokról beszélnek, hogy MIVEL fogtad? A hol kérdés is lényeges, de mivel a hely gyakorta – pláne a fórumos beszélgetések során – akár az ország másik végén is lehet...

Tovább...

Amikor, megjelenik, lassan, közeledünk, igazi Tovább!Amikor ez a cikk megjelenik, már lassan közeledünk az igazi, a legtöbb horgász által pergető szezonnak nevezett időszakhoz. Ez az írás azonban nem a tradicionális pergető időszakban készült, hanem a 2011-es évben „folyamatosan” gyűltek hozzá fényképek, de ami még fontosabb, az emlékek...

Tovább...

mindennap, adatik, lehetőség, együtt, horgásszon Tovább!Nem mindennap adatik meg a lehetőség, hogy együtt horgásszon a család. Az egyik tavaszi hétvégén végre sikerült mindent úgy alakítani, hogy legyen időnk egymásra, legyen idő az igazi, pihentető horgászatra. Erről a folyóvízi családi keszegezésről szól ez a kis írás, valamint arról...

Tovább...

menyhalazás, igazán, horgászatfüggők, módszere Tovább!A menyhalazás az igazán horgászatfüggők módszere. Hiszen miből is áll??? Első és legfontosabb, hogy hidegből, sőt nagyon hidegből. Másodszor sötétedés utáni műfaj, tehát nem elég, hogy majd megfagysz, még ráadásul csak a fejlámpa fényére kell hagyatkozni, akár egy csalizásnál, vagy ami nehezebb...

Tovább...

Szezonkezdés Tovább!Szezonkezdés. Érdekes szó ez, mert számtalanszor bebizonyosodott, hogy mindenkinek más és más időpontot jelent. Van, akiket csak az áprilisi-májusi napos napok csalnak vízpartra, de van, aki már január elsején áztatja a zsinórt, hátha horogra tud csalni néhány halat. Megmondom őszintén...

Tovább...

Mielőtt, meglepődne, címen, „bugyogtatás”, horgászmódszert Tovább!Mielőtt bárki meglepődne a címen, hogy „bugyogtatás” horgászmódszert még nem ismer, megnyugtatok mindenkit, hogy ez nem egy új technikát jelent. A szó eredete a 4 éves fiamhoz kapcsolódik. Mivel a Tisza ennyire közel van hozzánk, idén elhatároztam, hogy minden módszert kipróbálok.

Tovább...

„A, folyóvízen, tudhatjuk, horgunkra Tovább!„A folyóvízen sosem tudhatjuk, mi akad a horgunkra.” Már-már közhelyszerű ez a mondás, de minduntalan bebizonyosodik, hogy van igazságtartalma. Bár a fogott hal faját nagymértékben befolyásolja a feltűzött csali, mégis gyakran előfordul velem, hogy én sem igazán hiszek a halfogásban.

Tovább...

időjáráson, igazodjon, valaki Tovább!Ezen a nyári időjáráson igazodjon el valaki! A máskor normálisabb július most rekord meleget hozott, bezzeg az augusztus eleje, amikorra az ember a szabadságát ütemezi és a 35 fokot várja, hatalmas esővel érkezett. Az eső kevésbé zavart volna, ha a kinézett horgászhely...

Tovább...

tűztem, horgászszezonra, pergetéssel, kapcsolatban Tovább!Három célt tűztem ki magam elé erre a horgászszezonra a pergetéssel kapcsolatban. Az első, hogy fogjak BÁRMIT pergetve természetes vízen. A második, hogy fogjak egy 2-3 kilogrammos harcsát, a harmadik pedig, hogy fogjak süllőt, szintén pergetve. A természetes vízi pergetés még nehezebben indult...

Tovább...

 

Írás ajánlása ismerősnek! 

 

Ajánlott termékek - Feederbotos horgászat (1951db termék) (Kattintson ide!)
Ajánlott írások - Feederbotos horgászat (857db írás) (Kattintson ide!)
Ajánlott fórumok - Feederbotos horgászat (7db fórum) (Kattintson ide!)
Videós írások Fogások
Kérés feldolgozása folyamatban...
Hiba az adatok betöltése közben.

Nyelv / Language:

  Magyar  English

Pénznem / Currency:

A kosár üres.

Összesen: 0 Ft

Elkölthető bónusz pontok: Lépj be az egyenleg megjelenítéshez

Horgászbiztosítás
TV Csatorna pecásoknak és vadászoknak

CASIO SGW-300HD-1AVER férfi karóra 24990Ft

CASIO SGW-300HD-1AVER férfi karóra 24990Ft

CASIO AW-82-1AVES férfi karóra 9990Ft

CASIO AW-82-1AVES férfi karóra 9990Ft

RON THOMPSON Ontario Coarse Feeder fotel 19990Ft

RON THOMPSON Ontario Coarse Feeder fotel 19990Ft

CARP ACADEMY Elit fotel
21990Ft

CARP ACADEMY  Elit fotel21990Ft

HALDORÁDÓ Comfort Plusz fotel szürke-kék 12990Ft

HALDORÁDÓ  Comfort Plusz fotel szürke-kék 12990Ft

GOLDSTAR Akciós TGV Rod Pod Duo Feederszett
33880 helyett 19990Ft

GOLDSTAR  Akciós TGV Rod Pod Duo Feederszett33880 helyett 19990Ft

NEVIS Winner Feeder szett
13600 helyett 9990Ft

NEVIS  Winner Feeder szett13600 helyett 9990Ft

NEVIS Dupla Pontyozó szett
22400 helyett 15990Ft

NEVIS  Dupla Pontyozó szett22400 helyett 15990Ft

NEVIS Fenekező Páros szett új
15600 helyett 10990Ft

NEVIS  Fenekező Páros szett új15600 helyett 10990Ft

ENERGOTEAM Nylon sátras horgász ernyő 11990Ft

ENERGOTEAM  Nylon sátras horgász ernyő 11990Ft

NEVIS PVC ernyő Extra
20190 helyett 14990Ft

NEVIS  PVC ernyő Extra20190 helyett 14990Ft

ENERGOTEAM E-Sential rádiós kapásjelző készlet 3 db-os
39990 helyett 21990Ft

ENERGOTEAM  E-Sential rádiós kapásjelző készlet 3 db-os39990 helyett 21990Ft

CARP HUNTER Elektromos kapásjelző készlet 2+1
16990Ft

CARP HUNTER  Elektromos kapásjelző készlet 2+116990Ft

CARP ACADEMY Trion kapásjelző 2+1 darabos
14990Ft

CARP ACADEMY  Trion kapásjelző 2+1 darabos14990Ft

FOX Stratos FS 10000E
39990 helyett 23990Ft

FOX  Stratos FS 10000E39990 helyett 23990Ft

SPRO Freeliner XR LCS
12490 helyett 9990Ft

SPRO  Freeliner XR LCS12490 helyett 9990Ft

CARP ACADEMY 4 évszakos hálózsák 11990Ft

CARP ACADEMY  4 évszakos hálózsák 11990Ft

HALDORÁDÓ Feeder tripod szett 11060 helyett 9990Ft

HALDORÁDÓ  Feeder tripod szett 11060 helyett 9990Ft

CARP ACADEMY Flexi Rod Pod szett 24990 helyett 16990Ft

CARP ACADEMY  Flexi Rod Pod szett 24990 helyett 16990Ft

JAF Essential Jumbo Rod Pod 4 botos 18490 helyett 14990Ft

JAF  Essential Jumbo Rod Pod 4 botos 18490 helyett 14990Ft

SENSAS Bombix Gilisztás

1.950 Ft
1.190 Ft - a készlet erejéig!

  Akció ideje: 2013.02.05 - 2014.01.31

RIVE XT 400

159.990 Ft
129.990 Ft - a készlet erejéig!

  Akció ideje: 2013.07.01 - 2014.01.31

NEVIS Fenekező Páros szett (KB-282)

13.600 Ft
9.990 Ft - a készlet erejéig!

  Akció ideje: 2013.08.30 - 2014.01.31

DRENNAN Feederbombs - erőgumis csontikosár 12g - 2 db/csg

1.590 Ft
990 Ft - a készlet erejéig!

  Akció ideje: 2013.04.23 - 2014.01.31

KAMASAN B520 - 12

490 Ft
350 Ft - a készlet erejéig!

  Akció ideje: 2013.09.05 - 2014.01.31
  Nyitóoldal :: Írások :: Áruház :: Akciók :: Fórum :: Apró :: Vizek :: Fogási napló :: Időjárás :: Céginfó Copyright © 2006  
  Haldorádó horgász áruház, shimano, spro, energofish, rapala, top mix, fox, bojli, pellet, ponty, akció  
 
honlapkészítés, weblap üzemeltetés Impresszum :: Adatvédelem :: Céginformáció :: Webmaster