Itt a tavasz, sok horgász kedvenc időszaka. Szép számmal kaptam kérdéseket az utóbbi hetekben. Ezek közül válaszolok meg most ismét ötöt.
Gyakran tapasztaltam már, hogy olyan tavakon, ahol elsősorban method módszerrel vagy más pontyos technikával horgásznak, ott a por állagú etetőanyagok, sőt, még az élő csali sincs olyan hatással a bajszosokra, mint a micro pellet. Nyáron, melegebb víz esetében ezt ki lehet váltani csemegekukoricával, de ilyenkor, tavasszal attól még túlságosan gyorsan eltelnének a halak. Így aztán nincs más lehetőségünk, ha ilyen helyzetben pontyot szeretnénk fogni, akkor az open end kosarakat is pellettel kell megtölteni.
A TORNADO Feeder botcsalád a legszélesebb körű felhasználhatóságot és kínálatot biztosítja a By Döme TEAM FEEDER botok között. A jelenkori feederhorgászat már rendkívül szerteágazó, így lehetetlen egyetlen bottal minden vízterületen helytállni, illetve minden módszert megfelelően kivitelezni. Nos, ebben a szortimentben garantáltan minden körülményhez, valamint technikához megtalálható a megfelelő pálca, legyen szó partközeli finom ponty- vagy keszeghorgászatról, csónakos feederezésről, methodozásról, távdobásról, valamint akár kapitális pontyok, amurok fárasztásáról, vagy épp folyóvizek kőkemény terepeinek a horgászatáról.
Folyóvízi horgászatok során, amikor a célhal: márna, paduc vagy jászkeszeg, elképzelhetetlen, hogy etetőanyagunk ne tartalmazzon parmezán sajtlisztet! A magas fehérjetartalom és a penetráns íz távolról is a horgászhelyünkre csalja a környéken bandázó halakat. Adagolását tekintve 20-30 % az ideális. A sajtlisztet a még száraz etetőanyaghoz keverjük hozzá! Folyóvízi etetőanyag elkészítése során a parmezán mellett használjunk PV1-et is, hogy beállíthassuk annak ideális tapadását!
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Folyóvízi horgászatok során, amikor a célhal: márna, paduc vagy jászkeszeg, elképzelhetetlen, hogy etetőanyagunk ne tartalmazzon parmezán sajtlisztet! A magas fehérjetartalom és a penetráns íz távolról is a horgászhelyünkre csalja a környéken bandázó halakat. Adagolását tekintve 20-30 % az ideális. A sajtlisztet a még száraz etetőanyaghoz keverjük hozzá! Folyóvízi etetőanyag elkészítése során a parmezán mellett használjunk PV1-et is, hogy beállíthassuk annak ideális tapadását!
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.