A gyorsfékes orsók évről évre népszerűbbek. Amíg a hagyományos, első fékes változatoknál háromszor-négyszer is körbe kell tekerni a fékcsillagot a nyitástól a zárásig, addig a legtöbb gyorsfékes modellnél ez mindössze egyetlen fordulat. Sok horgász kíváncsi arra, hogy miként lehet egy orsó fékútját annyira lerövidíteni, hogy gyorsfékessé váljon. Létezik erre egy praktika, ezt fogom most nektek bemutatni!
A TEAM FEEDER termékek sora folyamatosan bővül olyan felszerelésekkel, amelyek eredményesebbé vagy éppen kényelmesebbé tehetik horgászatainkat. Megannyi bot, orsó, kiegészítő és aprócikk található meg már e márkanév alatt a kínálatunkban, úgyhogy elérkezettnek láttuk az idejét, hogy összegyűjtsük azokat, amelyek a legnépszerűbbek a feederhorgászok között. Ezeket mutatjuk be ebben az írásban.
Itt a tavasz, sok horgász kedvenc időszaka. Szép számmal kaptam kérdéseket az utóbbi hetekben. Ezek közül válaszolok meg most ismét ötöt.
A hagyományos bojlikat egy rendkívül egyszerű módszerrel lebegővé lehet tenni. Ehhez nem kell más, mint egy bojli lyukasztó, a közepesen kemény bojlikhoz (vagy egy extra bojlifúró a kemény bojlikhoz) és Pop Up Foam lebegő szivacs henger. Ha ebből a vízhatlan, rugalmas, színes szivacshengerből levág egy darabot, és azt belenyomja a lyukas golyóba, az máris lebeg. A csomagban a rudak színeinek aránya eltérhet a képen látottaktól. A csomag 5 db rudat tartalmaz.
Kosárban 0
A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
A hagyományos bojlikat egy rendkívül egyszerű módszerrel lebegővé lehet tenni. Ehhez nem kell más, mint egy bojli lyukasztó, a közepesen kemény bojlikhoz (vagy egy extra bojlifúró a kemény bojlikhoz) és Pop Up Foam lebegő szivacs henger. Ha ebből a vízhatlan, rugalmas, színes szivacshengerből levág egy darabot, és azt belenyomja a lyukas golyóba, az máris lebeg. A csomagban a rudak színeinek aránya eltérhet a képen látottaktól. A csomag 5 db rudat tartalmaz.
10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.