Részletek

A Legendás hírnevű folyékony étvágyfokozó, a Feedstim Xp óriási sikere után, a CCMoore&Co vezetői úgy gondolták, hogy itt az ideje bemutatni a por alapú változatot is.
A Feedstim Xp Powder nem más, mint a különböző hidrolizált növényi fehérjék és a természetben előforduló élesztőgombák együttese. A természetes ásványi anyagok olyan hihetetlenül gazdag tápanyagforrást biztosítanak a pontyoknak, amelyeket ösztönösen és nagy távolságból is felismernek. Az étvágytalan halakat is kapásra ingerli. Bármely csalinak drámai módon megnöveli a vonzerejét. A rendkívül sós ízű és a természetes, kissé élesztős illatú étvágyfokozó kiemelkedő vízoldhatósággal rendelkezik. Jelenleg a piacon kapható legjobb termék, amely minden kétséget kizáróan nem másolható le.
Egy forradalmian új termék ami felkeltette a modern pontyhorgászok érdeklődését. Anglia legnehezebb vizei egyszeriben eredményesebbek lettek a horgászoknak, hiszen olyan halakat sikerült az első próbálkozásokra megfogni, amiket csak nagyon nehezen és hosszú idő alatt lehetett ezelőtt horogra csalni. Egy univerzális termék, ami egyszerűen mindenhez használható aminek köze van a csalihoz. Az összetevő stimulálja a hal kémiai receptorait, hogy azok motiválják az evésre. A természetes ízfokozókat esszenciális aminosavakkal kombinálták, így a halaknak muszáj megkeresni a forrást, ahol ez fellelhető. De sok esetben a természetes közeg nem tartalmaz, vagy csak részben ilyen jellegű tápanyagokat, így kénytelen megenni a csalit ami ezt tartalmazza. Nagy erejű étvágystimuláló
Tipp 1: keverjen 10-20 g / kg-ot a kedvenc bojlimixéhez, amely hihetetlen módon felerősíti majd a természetességét, a szintetikus adalékok, aromák további adagolása esetén is.
Tipp 2: keverjen 50 g-ot a kedvenc bojlimixéhez, majd 9-10 felvert tojáshoz adjon 30 ml Anchovy Protein Extract-ot. Hatása megdöbbentő lesz a nehéz, túlhorgászott vizeken!
Tipp 3: Keverjen 1 kg Particle mixhez 20-30 g-ot majd ezután 6 órányi áztatás után főzze 15 percig. Hatása fenomenális!