SENSAS Aromix Ánizs

Bónuszpont jóváírás +14 pont
Akciós ár :
1.350 Ft
Egységár : (2.700 Ft / 1 l )
Eredeti ár : 1350 1990 1.990 Ft
DB
Részletek

Az Sensas Aromixek sikerének titka a hordozóanyag, amely az oldódás sebessége szempontjából az alkoholos, glicerines alapú, (gyorsan oldódó) és az olajos (lassan oldódó) aromák között helyezkednek el. Tehát vízbe kerülve máris dolgozni kezd, erről árulkodik egy kis olajfelhő a vízfelszínen, de mégis több órán keresztül kitart, és aktív marad.

Felhasználási tippek
1. A legegyszerűbb módon öntsük rá arra az etetőanyagra, amellyel horgászni szoktunk. (De az ne legyen túlaromásítva!) Ennek a módszernek csupán az a hátránya, hogy nem egyenletes módon keveredik el szemcsék között.
2. Hatékonyabb, ha kukoricapogácsára öntjük és annak felpuhulása után keverjük hozzá etetőanyagunkhoz.
3. Ha nem használunk kukoricapogácsát, akkor ahhoz a vízhez öntsük, amellyel a száraz eledelt fogjuk bekeverni, így az etetőanyag minden szemcséje könnyen fel tudja venni a folyadék által hordozott illatanyagokat.

Az optimális oldódási tulajdonságuk miatt az AROMIXEK kiemelkedően jól használhatók tavaszi, nyári és őszi körülmények között álló és folyó vízi horgászatok alkalmával egyaránt. Segítenek az etetőanyag szemcsék közötti tapadásban, majd a vízbe érést követően a megfelelő ütemű oldódásban.

Termék adatok
Kiszerelés : 500 ml
Ízesítés : ánizs
Milyen halnak : keszegfélék
Szín : áttetsző
További választék
( 1.990 Ft )
(500 ml édes)
( 1.990 Ft )
(500 ml édes)
( 1.990 Ft )
(500 ml édes)
( 1.990 Ft )
(500 ml édes)
( 1.990 Ft )
(500 ml szúnyoglárva)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: