HALDORÁDÓ Junior Carp Flavor - Citromos Vanília

Akciós ár :
295 Ft
Egységár : (1.475 Ft / 1 l )
Eredeti ár : 295 590 590 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A mai nehéz gazdasági helyzetben senkinek sincs könnyű dolga. Sajnos a horgászok is egyre kevesebbet költhetnek kedvenc hobbijukra. Gondoltunk azokra a szűkebb anyagi kerettel rendelkező társainkra, akik nem költhetnek el több ezer forintot egy-egy horgászat során. Az ő figyelmükbe ajánljuk a Junior Carp termékcsaládot. Ebben van etetőanyag és aroma, amelyekhez remekül passzolnak üveges kukoricáink és Puha Pontypelletjeink is. A kedvező ár mellett próbáltunk olyan kurrens aromákat is kiválogatni, amelyek ötvözik a tradicionális, rég bevált ízeket az új trendekkel.
A három ízesítés, amikben készül a Haldorádó Junior Carp folyékony aroma: Mézes Cseresznye, Halibut & Tonhal, Citromos Vanília. Az aromák segítségével tovább növelhetjük etetőanyagunk csalogató hatását, vagy akár saját aromásított horogcsalit is készíthetünk vele.

Termék adatok
Kiszerelés : 200 ml
Ízesítés : Citromos Vanília
Milyen halnak : ponty
Szín : citromsárga
További választék
( 590 Ft )
(200 ml Halibut & Tonhal)
( 590 Ft )
(200 ml Mézes Cseresznye)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: