CCMoore Equinox Bait Dip 250 ml

Bónuszpont jóváírás 35 pont
Ár: 3.490 Ft
Egységár : (13.960 Ft / 1 l )
DB
Részletek

Az Equinox Bait Dip egy rendkívül koncentrált és tömény formában tartalmazza azokat a folyékony összetevőket, amelyek az Equinox kész bojli. Segítségével már néhány percnyi áztatási idő után is minden horog csali vonzó hatása drasztikusan megnövelhető. A vízbe érkezéskor hatása azonnal érvényesül, miközben rendkívül attraktív jeleket bocsájt ki. Kiválóan harmonizál az Equinox kész bojlikkal. Különleges, meghatározhatatlan és egyedi, fűszeres-gyümölcsös aromája a pontyokra óriási hatást gyakorol. Egész évben eredményesen használható. A PVA termékeket nem oldja. Már kis mennyiségben is hihetetlen hatással bír. A rövid távú horgászatok első számú választása.
Tipp: Morzsoljon össze néhány szem bojlit, majd egy kis mennyiségű Bait Dip-et ráöntve helyezze az egészet PVA hálóba, majd tegye közvetlenül a csali közelében. Hatása a hideg vízben egyszerűen fenomenális!
Tipp: Kiváló alternatívát biztosít a főtt apró magvak felhasználásához. Öntsön 20-30 ml / kg-ot a magvak áztatásához és főzéséhez használt vízhez és egy nagyon hatékony etetőanyagot kap eredményül.

Termék adatok
Kiszerelés : 250 ml
Ízesítés : fűszeres-gyümölcsös
Milyen halnak : ponty, amur
Szín : barna
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: