FOX Horizon XT 360 3-5 oz

Bónuszpont jóváírás 750 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Akciós ár :
74.990 Ft
Eredeti ár : 74990 116990 116.990 Ft
DB
Részletek

A FOX idén szinte teljesen megreformálta a botszériáit. Fejlesztő mérnökeik számtalan órát töltöttek kutatással és fejlesztéssel annak érdekében, hogy beszerezzék a lehető legjobb karbon bottesteket, és a legújabb technológiai megoldásokat. Ezek alapján több bot szériáját is komoly átalakuláson vitte át, helyettük teljesen új modelleket vezetett be. Ezek a változások részben a botgyártási technológia fejlődésének, részben pedig a horgászok megváltozott igényeinek köszönhetők. Emiatt 2015-ben új, tökéletesített Horizon XT botok jelentek meg.
Az eredeti Horizon XT félelmetes hírnevet vívott ki magának az elmúlt három évben és árkategóriájában az egyik legjobbnak bizonyult a távdobó botok között. Mindazonáltal a karbon gyártási technológia fejlődésének köszönhetően az új Horizon XT-vel a „következő szintre” emelte a FOX a botcsaládot, emellett néhány kozmetikai változtatást is eszközölt. Ezeknél az új Horizon XT-knél a bottest gyorsabban vékonyodik, mely páratlan csillapítást, ezáltal hosszabb dobásokat eredményez. Az 1k kereszt szövött karbonnak köszönhetően a bot rendkívül erős, mégis hihetetlenül könnyű és használatával maximálisan kihasználhatjuk dobási lehetőségeinket. A bottest mellett a stucni is megerősítést kapott, míg a külső változásoknál a fekete kötések és toldások szembetűnőek.
Minden Horizon XT boton 18 mm-es Fuji DPS orsótartót találunk designos fekete rögzítő elemekkel, valamint a FOX saját Black Slik gyűrűsorát, aminél az első keverőgyűrű tekintélyes 50 mm-es átmérővel rendelkezik a távoli dobások elérése érdekében. Mindenképp érdemes megemlíteni a spiccgyűrűt is, ami 16 mm-es Fox Slik gubancgátló spiccgyűrű. A bot használati értékét tovább növeli az ergonomikus zsinórcsipesz.
A családot 360 3-5 oz és egy 390 3-5 oz botok alkotják, mindkét modell esetében 85 és 140 gramm közötti ólom használatát javasoljuk, ezen belül mindenkinek a számára legmegfelelőbbet.

Termék adatok
Dobósúly : 3-5 oz
Hossz (m) : 3,6
Gyűrűk száma : 6
Nyéltag átmérő (mm) : 14
Szállítási hossz (cm) : 187
Tömeg (g) : 380
Anyag : karbon
Akció : B
Gyűrű típus : SLIK
Nyélborítás : osztott csúszásmentes
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 2
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: