NEVIS Omen Carp 390 3 Lbs + Ajándék

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
21.990 Ft
Eredeti ár : 21990 33500 33.500 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Különleges ajánlat!
Minden 10.000 Ft feletti Nevis pontyozó bothoz ajándékba adunk 1 csg Gamakatsu horgot! (Természetesen 2 db Nevis pontyozó bot vásárlása esetén 2 csg horog jár.)

Már-már hihetetlen hogy lehet ilyen karcsú botokat gyártani úgy, hogy közben a tulajdonságai is kiválóak maradnak. A Nevis Omen Carp bojlis bot garantáltan egyedi a bojlis botok palettáján. Már a felhasznált alapanyagok gyártásánál arra törekedett a Nevis, hogy olyan kell, hogy legyen, amely a végterméknek egyedi tulajdonságot kölcsönöz! A felhasznált anyag HI-modulus IM-8 karbon. Ezen az anyagcsaládon belül különböző minőségi szintek vannak melyek meghatározóak a botok végső paraméterei miatt. A 100% tisztaságú karbon szálakat egy speciális szerkezetű ragasztóanyaggal kötik egymáshoz, ami rugalmas kapcsolatot biztosít a szénszál rétegek között. Az ilyen technológiával épített bottestekben megszűnnek a felesleges rezgéshullámok, és dinamikus akciót kölcsönöz a botoknak. Egyedi tulajdonsága az IM-8 karbon anyagnak, hogy rendkívül széles dobótartományú botok készíthetőek belőle. Az orsótartók és a gyűrűk kiválasztásánál csakis az első osztályú alkatrészek jöhettek szóba, melyek örök élettartalmúak és ellenállnak minden külső behatásnak.
3,9 méteres hossza, illetve 3 Lbs tesztgörbéje egy igazán nagy távolságok meghorgászására alkalmas bottá teszi a Nevis Omen Carpot.

Termék adatok
Dobósúly : 3 Lbs
Hossz (m) : 3,9
Gyűrűk száma : 6
Nyéltag átmérő (mm) : 14
Szállítási hossz (cm) : 202
Tömeg (g) : 370
Anyag : IM-8 karbon
Akció : B
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : osztott csúszásmentes
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 2
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: