ENERGOTEAM Wizard Tele Skill 180L

Bónuszpont jóváírás 105 pont
Ár: 10.490 Ft
DB
Részletek

Az Energoteam Wizard kedvelt pergető szériája tovább bővült, a Tele Skill botcsaláddal. Ha utazás, esetleg nyaralás során, pergetni akart volna, de visszatartotta a sok csomag mellett a bot mérete is a szállítás során, hogy magával vigye azt is, akkor a Tele Skill megoldást fog erre a problémára nyújtani, hogy bármikor egy UL vagy Light pergetés élményével gazdagodhasson.
Ezen Skill széria teleszkópos rendszerű, rendkívül kedvező szállítási méretet kapva ezáltal. Természetesen anyagszerkezete egyezik a 2 részes kivitelűvel, megőrizve annak pozitív tulajdonságait. Kellő gerince van a botnak, ami párosul a dobási súlytartományhoz illeszkedő érzékenységgel, mivel a kis csalik vezetéséhez és a kapás érzékeléséhez ez szükséges itt is. Szállítási hossza kiemelkedő! Bárhová is menjünk, magunkkal tudjuk vinni, egy táskában is akár, sőt külföldi repülős utakon is befér a feladott poggyászba! Nem kell kint sokszor 3-5-ször drágábban megvásárolni a felszerelést, ha magunkkal tudjuk vinni.
A bot gerincét egy cső IM12-es anyag alkotja, amely magas Carbon tartalmának köszönhetően könnyű és erős, a fogott hal kirohanásait jól kidolgozza. Az igazi érzékenységét a tömör tűspicc adja. Rugalmasság és erő társul hozzá ebben a nagyszerű horgászbotban. A használhatóságot tovább növeli, hogy a spiccen 1 db csúszógyűrű foglal helyet, így a spicctag hosszabb lehetett az átlagosnál. És itt jön a csattanó! A tűspicc rugalmasabb cső társainál, ezért az 5-20 g-os változatot kezdőbb horgászok részére is ajánljuk, mert jól tolerálja a kezdeti figyelmetlenségeket.
Zsinórvastagság tekintetében az 5-20 g-os botokhoz 0,14-0,20 mm-es monofilt ajánljuk, de akár használni lehet hozzá a legvékonyabb nanofil és fonott zsinórok is.
Csavaros orsótartó, ultrakönnyű gyűrűk és könnyített, dizájnos nyél került rá. A blank zöld stíluselemei mellett, parafa berakás is van a száron, még jobb esztétikát biztosítva. Kiváló minőségű horgászbottal vehetjük üldözőbe a kisebb és közepes méretű csukákat, süllőket és a gigantikus sügéreket, vagy akár a tengeri ellenfeleket.

Termék adatok
Dobósúly : 5-20 g
Hossz (m) : 1,8
Gyűrűk száma : 5
Szállítási hossz (cm) : 62
Tömeg (g) : 132
Anyag : IM12 Carbon
Akció : Light
Gyűrű típus : SIC
Nyélborítás : osztott
Orsótartó típusa : csavaros
Tagok száma (db) : 5
További választék
( 10.490 Ft )
(30-60 g 2,7)
10.990 Ft 7.490 Ft
(5-20 g 2,1)
( 11.490 Ft )
(5-20 g 2,4)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: