HALDORÁDÓ Tournament feeder blue

Akciós ár :
1.395 Ft
Eredeti ár : 1395 2790 2.790 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Ami már első ránézésre is látszik, hogy a fej különleges borítást kapott. A bársonyos tapintású anyaggal borított fejre helyezve garantáltan nem karcolódik a bot és nem sérül meg a zsinór sem! A másik érdekessége, ami csak kézbe véve tűnik fel, hogy a fej fémből, egészen pontosan alumíniumból készült. Miért jó ez? Egyszerű, mert örök életre szól! Nem törik, nem hajlik, és még csak az anyag sem fog a napfény hatására néhány év alatt elöregedni. Ha nem veszítjük el, soha többé nem kell fejet venni!

A nevéből sejteni lehet, hogy a versenyszerű horgászathoz készült ez a fej. Egyértelmű előnye a normál fejekhez képest, hogy a sok apró barázdának köszönhetően nem csupán egyetlen fix pontra helyezhetjük le botunkat. Anélkül, hogy orsónk hajtókarját megtekernénk, mégis arrébb vontathatjuk néhány centit a szereléket, és ismét lerakhatjuk a bottartó fejre. A menetes részen egy alátét is található, amivel a fej jól fixálhatóvá válik, így nem fog használat közben elforogni. Elsősorban az egy bottal horgászóknak ajánljuk. Amennyiben mégis 2 bot kerül rá, célszerű nyeletőfékes orsót használni. A fej kétféle színben érhető el.

Termék adatok
Méret (cm) : 26 cm
Anyaga : alumínium bársony borítással
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: