CARP ACADEMY Giant Dome sátor

Bónuszpont jóváírás 890 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Ár: 88.990 Ft
DB
Részletek

Egy többnapos horgásztúra elengedhetetlen kelléke a minőségi sátor, amiben kényelmesen pihenhetünk két hal fárasztása közötti időben. Figyelmébe ajánljuk a Carp Academy Giant Dome kétszemélyes sátrát, ami valóban „Giant” méretekkel rendelkezik. A 280 x 315 cm alapterületű sátor 155 cm-es belmagassággal rendelkezik. Ez a méret már bőven megfelelő arra, hogy két horgász, illetve a felszereléseik részére védelmet nyújtson az időjárás szeszélyével szemben. A „harmonika” rendszerű kialakításnak köszönhetően nagyon könnyen és gyorsan felállítható, garantáltan nem tart egy örökkévalóságig, mint a „régi idők sátrainál”.
A 210D PU/5000mm vízállóságú alapanyag mellett (mely hegesztett varrásokkal van egymáshoz rögzítve) a sátor egy kivehető PVC aljzattal is rendelkezik. A 16 mm-es alumínium csövek kellő merevséget nyújtanak rosszabb időjárási körülmények között is.
A kényelemről nagyméretű előtető az eső és a napsugár ellen, felhajtható hátsó ablak a jobb szellőzésért, illetve felhajtható első ajtó gondoskodik. Mindezt természetesen rögzítő cövekekkel, illetve hordozó táskával kerül forgalomba.

Termék adatok
Méret (cm) : 315x280x150
Szín : zöld
Vízálló? : igen
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: