Termékek

Cikkek/Írások

Szerzők

FOX Royale XXL sátor Euro

Bónuszpont jóváírás +2320 pont
Ingyenes házhozszállítás!
Ár: 231.990 Ft
DB
Részletek

A Fox a sátrak kínálatában is a prémium kategóriát képviseli. Megbízhatóság, praktikusság, kényelem és csúcsminőség szavak lehetnének a legfontosabb jellemzői.
A FOX Royale XXL Euro sátor a - Fox adatai alapján - legtöbb darabszámban értékesített Royal XXL továbbfejlesztett változata. Az új XXL Euro tartalmaz egy belső hálót, valamint egy beépített sátorlapot. Ennek a plusz szigetelő rétegnek az a feladata, hogy javítsa a kényelmet a sátorban, növelve a belső meleget téli időszakban, valamint segítsen kinn tartani a meleget - megőrizve a hűvöset belül - a nyári tűzforró időszakban. Természetesen a sátorlap erősített zipzárakkal van rögzítve a kupolához, így az kivehető tisztítás céljából, vagy olyan víznél, ahol azt tilos használni.
A Fox Royal XXL Euro büszkélkedhet számos olyan prémium funkcióval, ami valóban vonzóvá teszi a felhasználói számára ezt a sátrat. Remekül bírja a legnagyobb esőzéseket is, szinte képtelen arra, hogy beázzon. Ezt a High Quality Nylon anyag felhasználásával érték el, így 5000 mm-es vízoszlop nyomásnak is ellenáll! Ezen kívül különleges módon légáteresztő is. Tökéletes rögzítési lehetőségeinek köszönhetően a legnagyobb szélviharban is szinte mozdulatlan marad, ellenáll a legnagyobb szélrohamoknak is. A sátor felállítása kb. 5-6 percet vesz igénybe. Eredetileg a sátort 2 személyesre tervezték, de hárman is kényelmesen alhatnak benne óriási mérete miatt.

Legfontosabb jellemzői:
- hálós szellőzők hátul
- hálós panelek az ajtón és az oldalsó ablakokon
- belső hálós tároló zsebek
- teljes fém keret támogatás
- első megtámasztó rudazat
- állítható oldalpántok
- megerősített bejárati rész, hogy a rovarok és rágcsálók se tudjanak bejutni, valamint ez segít megőrizni az ajtó alakját
- nagy teherbírású sátorlap
- nagy méretű hordtáska
- merev alumínium rúd szerkezet
- High Quality Nylon anyag - 5000 mm -es víznyomásig

Termék adatok
Méret (cm) : 325x355x183
Szín : zöld
Vízálló? : igen
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: