Dynamite Baits Marine Halibut Sea Salt Pop Up 15 mm

Elfogyott - Beszállítás alatt
Utolsó ismert ár :
3.190 Ft
Egységár : (29.537 Ft / 1 kg )
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A magyar horgászok is hamar felismerték a Halibut (tengeri óriás laposhal) bojlikban rejlő fantasztikus lehetőségeket, és bizony nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy rövid időn belül hazánk egyik legnépszerűbb bojlijává vált. Mi sikerének titka? Rendkívüli vonzerő, nagyon magas tápérték, és szelektív csalogatóhatás jellemzi. Ellenállhatatlan csáberővel bír (főként) a nagypontyok körében. Az óriás laposhal bojlik tele vannak Super G (emésztést könnyítő) halolajjal, többféle nélkülözhetetlen aminosavval és zsírsavval, ami a nehéz, „döglött” vizekben is csodákra képes. A nyári legnagyobb melegekben, amikor hemzseg a rengeteg természetes táplálék a vizeinkben, akkor is ezt választják a pontyok!!! Elsősorban a nyári, kánikulai időszakokban mutatkozik rendkívül hatékonynak. Ekkor éled fel igazán, szinte folyik belőle az olaj, amely a mederfenéken akár egy jeladó, úgy működik.
A széria lebegő változata, a Dynamite Baits Marine Halibut Sea Salt Pop Up bojli a kiváló minőségű hallisztből készült alapkeverék mellett, szintén nagy mennyiségben tartalmazza a legjobb minőségű óriás laposhalat. A legendás bojli receptjét zöldajkú kagyló (GLM), némi májpor és tiszta tengeri só hozzáadásával tökéletesítették.

Termék adatok
Szemcsem. : 15 mm
Kiszerelés : 108 g
Íz / Szín : Halibut / fekete
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: