HALDORÁDÓ Balanszírozott főzött csalizó bojli - FermentX

Ár: 1.490 Ft
Egységár : (21.286 Ft / 1 kg )
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A termékpalettán a speciális csalizó bojlik is megtalálhatók, melynek legújabb tagja a megnövelt méretű, 24 mm-es kikönnyített csalizó bojli. Ez a család - a bojlis horgászok között is - azoknak készült, akik céltudatosan a legnagyobb és egyben legrafináltabb példányokat szeretnék megfogni. A csali jól ellenáll a kisebb keszegfélék támadásainak, ami nagyon fontos a céltudatos nagyhal horgászatban, hiszen nem egyszer előfordul, hogy akár 36, vagy 48 órát is ki kell bírnia a hajszálelőkén a csalinak, mielőtt a nagyhal felfedezné azt. Ez a csali garantáltan megfelel ezeknek az igényeknek, így bátran ajánljuk azon horgászok figyelmébe, akik gyakran horgásznak nagy, természetes vizeken.

Carp Boilie Big Wafters - FermentX / Balanszírozott főzött csalizó bojli - FermentX
Erről a bojliról büszkén állíthatjuk, hogy ez a termék gyakorlatilag egyedülálló a világon! Alapja egy tejsavas erjesztésű keverék, amelyből a nedvességet elvonva, majd finomra őrölve a legjobb bojlis adalékanyagokkal dúsítva készül. Magas szénhidráttartalmú, állati fehérjét nem tartalmazó bojli, mely elsősorban a felmelegedett (és egyre melegedő) nyári vizekben lesz hatékony. Az egyik legfogósabb amurcsali is egyben!

Jellemzők:
- A „Long Life”, azaz főzött változatban kerül forgalomba, ami minimum 72 órát kibír a vízben
- 8 nyerő ízben kapható: Green Pepper / Zöld Bors, Black Squid / Fekete Tintahal, Big Fish / Nagy Hal, FermentX, Wild Tiger / Vad Tigris, Sweet Pineapple / Édes Ananász, Spicy Red Liver / Fűszeres Vörös Máj, Blue Fusion / Kék Fúzió
- Mérete: 24 mm
- Kiszerelés: 70 gramm

Termék adatok
Szemcsem. : 24 mm
Kiszerelés : 70 g
Íz / Szín : Tejsavas / világosbarna
További választék
( 1.490 Ft )
(24 mm 70 g Mézédes ananász / barna)
( 1.490 Ft )
(24 mm 70 g Fekete tintahal / fekete)
( 1.490 Ft )
(24 mm 70 g gyümölcsös, fanyar / kék)
( 1.490 Ft )
(24 mm 70 g Titkos pontycsemege / bordó)
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: