Extra elérhető!

Ingyenes szállítás 14990 feletti végösszeg esetén.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekSokféle etetőanyag található meg a horgászboltok polcain számos aromalehetőséget kínálva. A jól megszokott, népszerű ízek mellett azonban néha érdemes különlegesebb változatokat is kipróbálni. A penetráns, sajtos kaják a folyóvízi horgászatokon már régóta használatosak, hiszen az áramló vízben az erőteljes szagok és ízek gyorsan elmosódnak, így nem lehet őket „túltolni”. Állóvizekben mindenképp óvatosan kell a hasonló erős ízekkel bánni, így leginkább method kosárba érdemes tölteni, elsősorban keresőhorgászatokhoz.
A TORNADO Method MIX - Rokfort Sajt és a TORNADO Method MIX – Fokhagyma & Mandula etetőanyagot először szárazon kell összekeverni, majd mehet rá a szükséges mennyiségű víz. 10 perc pihentetés után a kaja szinte biztos, hogy száraz lesz, úgyhogy a végleges tapadóképességet már a SpéciAdditive - Folyékony Sajt aromával érdemes beállítani, majd újra átrostálni annak érdekében, hogy az oldódása egyenletes legyen, és a nagy melegben csak lassan száradjon ki. Persze óhatatlanul fog veszíteni a nedvességéből, ekkor a SpéciAdditive adalékkal érdemes újra felélénkíteni a keveréket.
A csali is hordozza magában a sajt aromáját, hiszen a TORNADO Wafter - Rokfort Sajt, míg plusz aromaként a TORNADO Activator Gel - Rokfort sajt került az összeállításba.

„TORNADO Rokfort MIX”, ami minden visz!
-
1 csg TORNADO Method MIX - Rokfort Sajt
- 1 csg TORNADO Method MIX - Fokhagyma & Mandula
- 100 ml SpéciAdditive - Folyékony Sajt
- csali: TORNADO Wafter - Rokfort Sajt
- plusz aroma: TORNADO Activator Gel - Rokfort sajt

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.