HALDORÁDÓ Őszi recept 1 - Nyár végi tejsavas keverék meleg vízre

Akciós ár :
5.190 Ft
Eredeti ár : 5190 5660 5.660 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekAz elmúlt nyárnak kétségkívül a FermentX FX 1 volt az igazi sztárja, ám korai lenne még téli álomra küldeni. Addig, míg a vizek hőmérséklete 18-20 Celsius-fok körül mozog, mindenképp érdemes bevetni. Az indián nyár remélhetőleg még jó sokáig elhúzódik, így ez a keverék a pontyhorgászok számára még hetekig használható marad. Az erjesztett aprómag mixszel tartalmassá lehet tenni a csalogatóanyagot, ám ezektől a kis finom falatoktól nem telik el a hal, így jó eséllyel horogra lehet őket csalni akár etetésen is. Érdemes Pellet Feeder kosárral egy helyre bejuttatni és egy kisebb etetést kialakítani, de method kosárba tömve is használható.

Nyár végi tejsavas keverék meleg vízre
1 csg FermentX - FX 1
1 csg Vad Ponty
1 csg FermentX Additive - Tejsavas Micro Mag Mix
Csali: BlendeX Pop Up Method - Vajsav + Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: