HALDORÁDÓ Őszi recept 10 - Egyesületi vizek őszi menüje

Akciós ár :
6.690 Ft
Eredeti ár : 6690 7385 7.385 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekAzokon a tavakon, ahol egész nyáron kukoricával etették a pontyokat, egyértelmű, hogy ősszel is a különböző kukoricaszármazékokból készült etetőanyagok jöhetnek szóba. A Fluo Energy - Kék Fúzió pont ilyen magas szénhidrát-tartalmú kaja, ráadásul annyira kellemes aromája van, hogy legszívesebben belekóstolna a pecás. Kék színe a vízben nagy kiterjedésű „ködöt” képez, amely figyelemfelkeltő a halak számára, így az aroma mellett a vizuális inger is csábítóan hat rájuk. Természetesen egy ilyen pontyozó kajából a csemegekukorica sem maradhat ki, és mivel október végén, november elején már hűvösek az éjszakák, a CSL Tuning is előkerült a táska mélyéről.

Egyesületi vizek őszi menüje
1 csg Fluo Energy - Kék Fúzió
100 ml CSL Tuning Kék Fúzió
1/2 csg Record Carp Stick Mix - Kék Fúzió
1 doboz csemegekukorica
Csali: Fluo Method Wafter - Vad Szilva vagy Édes Ananász

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: