HALDORÁDÓ Őszi recept 11 - Mesteri method keverék gyorsan hűlő vízre

Akciós ár :
7.690 Ft
Eredeti ár : 7690 8460 8.460 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekEz az összeállítás a legkiélezettebb versenyhelyzetekben is megállja a helyét. A Master Fish halliszt tartalma és válogatott összetevői, valamint a Secret Carp nehéz szemcséi jól kiegészítik egymást, ráadásul mindkettő visszafogott aromával rendelkezik, így nem ütik egymást. Sőt! Az ilyen jellegű etetőanyagokban tudnak igazán érvényesülni azok a természetes kivonatok, amelyeket a túlaromásított kaják elnyomnak. A Szúnyoglárva kivonat a már erősen hűlő vízben is meghozza a hal étvágyát, így mohón kezdi el turkálni a tápanyagokban gazdag gombócot. Az őszi methodos, pontyos versenyek egyik legjobb keveréke ez. Ez a method keverék alkalmas a keresőhorgászatra is, de igazán akkor hatékony, ha egy pontba dobálva, folyamatosan megy be egy kevés, ezzel fenntartva a halak figyelmét.

Mesteri method keverék gyorsan hűlő vízre
1/2 csg Gold Feeder - Master Fish
1/2 csg Gold Feeder - Secret Carp
100 ml SpéciAdditive - Szúnyoglárva kivonat
Csali: Quatro Fluo Pop Up Boilies 8 mm – Eper

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: