Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

A mély bányatavak alsó víz rétege amilyen lassan melegszik, olyan lassan is hűl le. Éppen ezért még a kemény téli fagyok idején is jókat lehet az ilyen jellegű vízterületeken pecázni. Amire mindenképp érdemes figyelni, hogy jól tapadó egyveleget válasszunk, hiszen célszerű, ha egészben a fenékre ér a gombóc, legyen szó method vagy akár bordás kosaras felkínálásról.
E keverék elkészítése is a száraz alapanyagok vegyítésével kezdődik. A Gold Feeder - Master Fish és a BlendeX 2 in 1 - Eper + Méz két eltérő állagú és különböző összetételű etetőanyag, viszont mindkettő édes ízvilágú, így jól keverhetők. A megfelelő mennyiségű víz, valamint a 100 ml CSL Tuning - Vörös Démon hozzáadása után mindenképp tegyük félre 10-15 percre a kaját, hiszen a pelleteknek kell idő a felpuhulásra, és az sem hátrányos a mély vízi horgászatok során, ha kevés felszálló szemcse marad a mixünkben.
A csali ebben a csomagban a Tornado Wafter - Édes Szamóca, amely a mély, sötét vizekben a színével is figyelemfelkeltő, de fontosabb, hogy olyan intenzív aroma-kibocsátása van, amelyre bármelyik bajszos ráveti magát, függetlenül attól, hogy éhes-e, vagy sem. A Tornado Method Gel - Édes Szamóca aromát nyomhatjuk a kosár tetejére is, de ha biztosra akarunk menni, akkor két kajaréteg közé is adagolhatjuk, úgy biztosabban leér a fenékre és sokáig a csalink közelében marad!

Lassan hűlő mély vizek pontyos keveréke
1 csg Gold Feeder - Master Fish
1 csg BlendeX 2 in 1 - Eper + Méz
100 ml CSL Tuning - Vörös Démon
plusz aroma: Tornado Activator Gel - Édes Szamóca
Csali: Tornado Wafter - Édes Szamóca

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.