HALDORÁDÓ Őszi recept 2 - Amurok kora őszi csemegéje

Akciós ár :
4.490 Ft
Eredeti ár : 4490 4960 4.960 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekŐsszel, míg a víz hőfoka és az időjárás a nyarat idézi, bátran lehet kifejezetten amurra is horgászni. Ezek a torpedók ugyanis ekkor is esznek, és csak akkor enyhül az étvágyuk, ha gyorsan hűlni kezd a víz. Október közepéig, ahol lehet számítani a megjelenésükre, ott érdemes ezzel a mixtúrával próbálkozni. Az amurnál nem kell attól félni, hogy túletetjük, így mindenképp kell a kajába tenni olyan szemeket, amelynek helyben tartó képessége is van. A Tejsavas 4X Mag Mix erre a legösszetettebb lehetőség. Pont a sok mag miatt viszont olyan csali szükségeltetik, amely kitűnik a tömegből, így érdemes az erjesztett kukoricát egy szem BlendeXCorn – Vajsav + Mangóval kikönnyíteni.

Amurok kora őszi csemegéje
1 csg FermentX - FX 1
1 csg Gold Feeder - N-Butyric Carp
1 csg Tejsavas 4X Mag Mix
Csali: Tejsavas kukorica + BlendeXCorn - Vajsav + Mangó

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: