HALDORÁDÓ Őszi recept 4 - Folyóvizek öreg pontyainak

Akciós ár :
4.490 Ft
Eredeti ár : 4490 4895 4.895 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekA természetes vizek kereskedelmi célú halászatának beszüntetése óta a Duna újjászületett. Olyan, eddig sosem látott fogásokat lehet felmutatni, amelyek miatt egyre többen próbálnak szerencsét a folyón. 2020-tól kifejezetten a Dunán és annak mellékágain horgászók számára is kedveskedünk egy etetőanyag családdal, amelynek a neve BIG RIVER! Mivel nem akartunk még egy évet várni a forgalomba hozatalával, már 2019 őszén elérhetőek a nagyközönség számára is, így a folyóvízi szezont már ezekkel lehet megkezdeni. A család „Öreg Ponty” fantázianevű tagja kifejezetten a nagy pontyok számára csábító. Az alábbi receptúra alkalmas az élő folyón történő horgászathoz, de akár öbölpecához is.

Folyóvizek öreg pontyainak
1 csg Big River - Öreg Ponty
1/2 doboz csemegekukorica
2 marék Big Feed - C6 Pellet - Vad Ponty
Csali: Kukorica Tuning - Vad Ponty + Fluo Method Wafter - Édes Ananász

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: