Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Az ősz egyértelműen a nagy pontyok céltudatos horgászatának időszaka, így nem hiányozhat egy olyan összeállítás, amelyet direkt e halak csalogatására és helyben tartására állítottunk össze.
A Pellet Pack - Nagy Ponty már régóta a legkedveltebb termékeink közé tartozik. ezzel nincs más dolgunk, mint a megfelelő mennyiségű vízzel és a mellékelt aromával bekeverni, majd pihentetni.
A Nagy Ponty etetőanyagot és a Record Carp Stick Mix - Nagy Halat szárazon össze lehet keverni, majd vízzel és Aroma Tuning - Nagy Ponty adalékkal benedvesíteni és beállítani a tapadóképességét, majd félretenni 10 percre. Az etetőanyagon a pihentetés után még lehet nedvesíteni, ha szükséges. Amennyiben jónak ítéljük meg, egy nagy lyukbőségű rostán célszerű áttörni, majd ebben elkeverni a Pellet Packot.
Csali gyanánt a Legend Pellet Wafter - Csoki Narancs került bele ebbe az összeállításba, amely közkedvelt ízvilágú pontycsali. A mellékelt aroma is az édes vonalat képviseli. A BlendeX Serum - Eper + Mézből a megtöltött kosárra és a csalira is érdemes bőven nyomni, hiszen előfordulhat, hogy akár fél óránál is többet kell kapásra várni. Ami biztos, hogy a darabos csalogatóanyagból még ekkor is lesz a csalink körül.

Nagy pontyok darabos csemegéje
1 csg Pellet Pack - Nagy Ponty
1 csg Record Carp Stick Mix - Nagy Hal
1 csg Nagy Ponty
200 ml Aroma Tuning - Nagy Ponty
plusz aroma: BlendeX Serum - Eper + Méz
csali: Legend Pellet Wafter - Csoki Narancs

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.