HALDORÁDÓ Őszi recept 5 - Tartalmas keverék kapitális pontyokra

Akciós ár :
8.990 Ft
Eredeti ár : 8990 9940 9.940 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
RészletekAz olyan tavakon, ahol a bojlis horgászok nagy mennyiségben juttatnak be hallisztes, proteindús táplálékot a pontyoknak, bizony olyan csalogatóanyagra van szükség, amely vetekszik a golyók tápértékével. Ebben a keverékben a Brutal Liver kaja bővelkedik húslisztben, májlisztben, míg a jó öreg Pelletes Fekete hallisztben. Az aromákkal felturbózva és a C6 Pellettel tartalmasabbá téve igazi nagyhal-mágnes ez a mix. Mivel nagyon tartalmas kaja, érdemes Pellet Feeder kosárral bejuttatni, de ha a C6 Pelletet nem tesszük bele, akkor akár method kosárral is bejuttatható. Csalinak a visszafogott színű, de annál intenzívebb aromájú Oldódó Fluo Lebegő Pellet - Brutális Máj jöhet szóba. Ezzel az összeállítással a kapitális halakra vágyók bátran nekiindulhatnak a vízpartnak!

Tartalmas keverék kapitális pontyokra
1 csg Top Method Feeder - Brutal Liver
1 csg Pelletes Fekete
50 ml Aroma Tuning Tenger Kincse
100 ml CSL Tuning Tenger Kincse
2 marék Big Feed - C6 Pellet - Fűszeres Kolbász
Csali: Oldódó Fluo Lebegő Pellet - Brutális Máj

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: