Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

Részletek

Idén nagyon sokan köszönhetnek szép fogásokat a 2021-es újdonságának, a Kókusz + Tigrismogyorónak. Mind csali, mind pedig etetőanyag formájában rendkívül fogósnak bizonyult ez az ízvilág, és bizony ez ősszel sincs másképp!
A BlendeX 2 in 1 – Kókusz + Tigrismogyoró nagyon kellemes aromájú, szénhidrátdús etetőanyag, amelyet ki lehet egészíteni Micro Pellet - Kókusz + Tigrismogyoróval. Így a kevés por állagú kaja pont arra elegendő, hogy felhívja a halak figyelmét a kosárra, de abban a kemény falatok elsősorban a termetes pontyok számára jelentenek potenciális táplálékot. A pontyok, mivel már készülnek a téli pihenőre, keresik a szénhidrát tartalmú eleséget, hogy kellő tartalékot szedjenek össze. Így aztán, az édes íz nagyon vonzó számukra. Az Édesítőszerből elég egy kanálnyi ahhoz, hogy még attraktívabb legyen őszi pontyozó keverékünk.
Az etetőanyagot a megfelelő mennyiségű víz, valamint a SpéciAdditive - Kókusz + Tigrismogyoró hozzáadása után érdemes pihentetni 10 percet. Amint ez letelt, egy nagy lyukbőségű rostán érdemes áttörni, majd lehet is a kosárba tölteni.
Csali tekintetében a nagyobb falatokra érdemes törekedni, mert ezzel lehet igazán szelektálni a halak méretét. A Kukorica Tuning - Kókusz + SpéciCorn Mega - Epres kókusz szendvics tuti, hogy akár 20-30 percet, vagy akár többet is kibír a kajakupac mellett, így az óvatos, nagyobb pontyok is még jó eséllyel felhörpinthetik. Plusz aromaként BlendeX Serum - Kókusz + Tigrismogyoró is került az összeállításba, így bevetés előtt ezzel lehet még ízesebbé varázsolni az etetőanyag gombócunkat.

Szénhidrátdús csalogatóanyag termetes pontyoknak
1 csg BlendeX 2in1 - Kókusz + Tigrismogyoró
1/2 csg Micro Pellet - Kókusz + Tigrismogyoró
100 ml SpéciAdditive - Kókusz + Tigrismogyoró
1 ek Édesítőszer
plusz aroma: BlendeX Serum - Kókusz + Tigrismogyoró
csali: Kukorica Tuning - Kókusz + SpéciCorn Mega - Epres kókusz

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.