Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekTavasszal kétség kívül a keszegek ébrednek a legelőször, és már ebben az időszakban is jól foghatók. Ehhez a technikához lett összeállítva ez a csomag, amely mennyiségét tekintve arra is elegendő, hogy akár nagyobb alapozó etetéssel kedveskedünk a halaknak.
A Nagy Dévér és a TOP1 Bream önmagukban is kiváló keverékek, de remekül ki is egészítik egymást, ha kell! A Pastonchino ilyenkor megfelelő adalék, mert bár ízes és aromás, mégsem telíti el túlzottan a keszegeket, mivel szemcsemérete apró.
A száraz anyagot vízzel és a Szúnyoglárva kivonattal kell benedvesíteni, majd pihentetni. 10 perc után érdemes újra szétmorzsolni, majd ránedvesíteni, ha szükséges, és ismét 5-10 percig békén hagyni. Amennyiben ez után az állaga, tapadóképessége megfelelő, egy közepes lukbőségű rostán át lehet törni, majd hozzáadni a sűrű lukbőségű szitán átrostált löszt.
Nem meglepő, hogy ebbe a csomagba belekerült az új Bloodworm Midi, amely élethű gumi szúnyoglárva. Ezt pinkivel lehet „életre kelteni”, így természetesen abból is került egy kis dobozzal az összeállításba. Ha a célhal a keszeg, ez a keverék a tökéletes választás!

Tavaszi keszeghorgász csomag
1 csg Nagy Dévér
1 csg Gold Feeder - TOP1 Bream
200 ml SpéciAdditive - Szúnyoglárva kivonat
1 marék Pastonchino - Dévér
1 csg Löszös agyag
1 dl piros pinki
Csali: Bloodworm Midi - natúr + pinki
Plusz aroma: Tornado Activator Gel - Mézeskalács

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!
Az élőanyag nem képezi a csomag részét!

 

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.