Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekBusára, feederbottal, sportszerűen? Mint tudjuk, már ez sem lehetetlen. Sőt, a tavalyi évben olyan sok időt szántunk ennek a halnak a megfogására, mint talán még egyikre sem. Ennek a sok horgászatnak az eredménye a vadiúj Big River Busa etetőanyag, és persze az a rendszer, amelyet kidolgoztunk ennek a planktonevő halnak a megfogására.
A finomszemcsés, szinte púder állagú Busa etetőanyag bekeverése semmiben sem tér el a többitől, és adalékok sem kellenek hozzá. azonban tavasszal, a téli „éhezés” után érdemes felturbózni a Big River kaját magas fehérjetartalmú Total Fish-el, annak érdekében, hogy a busák bőven találjanak táplálékot az etetőanyag felhőjében. Fontos, hogy a víz adagolását részletekben végezzük, mert a nagymennyiségű kajánál nehéz elsőre belőni a megfelelő állagot. A többszöri, fokozatos vizezés természetesen többszöri pihentetéssel is jár. Ami legalább ilyen fontos, hogy első körben egy közepes lukbőségű rostán törjük át a kaját, majd jöhet a sűrű rosta. Így lesz tökéletes az etetőanyag állaga, és oldódása, ami ennél a technikánál nagyon fontos.
Csali tekintetében ez a módszer egyszerű, mint a pofon, ugyanis semmi más nem kell hozzá, csak nagy felhajtó erejű hungarocell golyócskák. ezek többféle színben és méretben találhatók meg a Feeder Pufi szettben, így lehet választani a horogmérethez illőt, és eldönthetjük, hogy 1 nagy, vagy több kisebb golyócskát húzzunk fel a nagyméretű horogra.

Első busás próbálkozások kajája
3 csg Big River Busa
1 csg Top Method Feeder - Total Fish
Csali: 1 doboz Feeder Pufi szett

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.