Extra elérhető!

Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz.

A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.

RészletekSokan vannak, akik nem szívesen változtatnak a jól bevált etetőanyagon, vagy módszeren. Megértem őket, hiszen, ami egyszer működött, jó eséllyel legközelebb is fog adni halat. Nos, az ilyen beállítottságú horgásztársaknak szeretnénk kedvezni ezzel az összeállítással, amit már jól bevált csalogatóanyagok alkotnak.
A Mézes Pálinka etetőanyagunk az egyik első keverék volt, ami a Haldorádó palettán megjelent. Sokan fogtak már vele, sok halat, így nem volt kérdéses, hogy ezt választottam alapjául a Retro Mix-nek.
A Mézes Pálinka elég nagyszemcsés, durva kaja, így a nedvesítésnél lehet nagyvonalúnak lenni. Első körben az Aroma Tuningot kell elkeverni a szárazanyagban, majd jöhet a megfelelő mennyiségű víz. 10 Perces pihentetés ennek az „öreg” kajának is jár, majd a morzsolás után le is lehet rostálni. Ehhez érdemes nagyobb lukbőségű rostát választani.
A homogenizált etetőanyag önmagában is bevethető, de annak érdekében, hogy tartalmasabb legyen a keverék, az összeállítás tartalmaz egy csomag Mézes Főtt kukoricát is, amelynek a felét érdemes az egy kiló etetőanyaghoz hozzákeverni.
A csalin sem kellett sokat gondolkodni, hiszen a DupleXCorn - Eper + Méz egyszerű, és hatékony csalitüskére való, ráadásul mérete is pont optimális a pontyozáshoz. Mind a kosár, mind a csali további aromázására megfelelő a Tornado Activator Gel - Édes Szamóca, amely bár ízében eltér a mézes vonaltól, nem kérdőjelezhető meg a népszerűsége, hiszen a halak és a horgászok is imádják az epres finomságokat.

Tavaszi „retro” mix
1 csg Mézes Pálinka
1/2 csg Főtt kukorica - Méz
100 ml Aroma Tuning - Mézes Pálinka
Csali: DupleXCorn Eper + Méz
Plusz aroma: Tornado Activator Gel - Édes Szamóca

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

10másodperc múlva átirányítunk a fizetési felületre.