HALDORÁDÓ Téli recept 10 - Csípős nagyhalas hideg vízi menü

Bónuszpont jóváírás 85 pont
Akciós ár :
8.490 Ft
Eredeti ár : 8490 9140 9.140 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A nagytestű pontyok horgászata télen nem arról szól, hogy etetést készítünk, és várjuk, míg a bőszen „legelésző” halak megtalálják a csalit. Hideg vízben érdemesebb nekünk megkeresni a halat, és olyan etetőanyagot felkínálni neki, amely kapásra ingerli. A csípős, intenzív ízek ebben az időszakban is jól működnek, ám nem szabad belőlük sokat bejuttatni, vagy sokszor egy helyre dobni, ugyanis könnyen eltelnek vele a lelassult életműködésű halak. Ez a májas-chilis mixtúra ideális a mai modern, nagyhalas method horgászathoz. Long Cast Method Feeder kosárba töltve akár a parttól távoli helyeken is felkínálható. A BlendeX Pop Up Method – Polip + Tintahal csali könnyű falatot jelent a kosár közelében falatozó ponty számára.

Csípős nagyhalas hideg vízi menü
Fluo Energy - Chilis Tintahal
Top Method Feeder - Brutal Liver
Fluo Micro Method Feed Pellet - Brutális Máj
SpéciAdditive - Csípős Paprika kivonat
CSL Tuning Tenger Kincse
BlendeX Pop Up Method - Tintahal + Polip

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Szemcsem. : vegyes
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: