HALDORÁDÓ Téli recept 11 - Finomszerelékes horgászatok receptje

Bónuszpont jóváírás 52 pont
Akciós ár :
5.190 Ft
Eredeti ár : 5190 5760 5.760 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Télen, a finomszerelékes feederezés nem csak a versenyzőknek ajánlott. Az oldalkosaras, hosszú előkés végszerelékkel, élő csalival igazán élmény dús horgászatokban lehet részünk. Főként akkor érdemes ezt a technikát elővenni, ha kisebb méretű halakra horgászunk. Ennek a keveréknek a pirosas, sötét színe még a letisztult vízben sem riasztó, és minden alkotóeleme viszonylag nehéz, így segítségével a halakat „leszoríthatjuk” a fenékre. Az édesítőszer miatt ez a kaja brutál intenzív ízű, így akár messziről is horgászhelyünkre csalogathatjuk vele a halakat. Felkínálásához használjunk Tufty feeder kosarat, csalinak pedig csontkukac, vagy giliszta jöhet szóba.

Téli finomszerelékes horgászatok receptje
1 csg Gold Feeder - Secret Carp
1/2 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet - Vörös Gyümölcs
1 marék Pastonchino Ponty Piros
1 teáskanál Édesítőszer
Csali: 1 marék Csontkukac (nem része a csomagnak)

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Szemcsem. : vegyes
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: