HALDORÁDÓ Téli recept 3 - Tartalmas method keverék télvíz idejére

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
6.690 Ft
Eredeti ár : 6690 7450 7.450 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Az intenzíven telepített tavakon akár lehűlt vízben is lehet ütemesen fogni a pontyot, ha megfelelő csalogató anyaggal próbáljuk meg őket motiválni. Ebben az esetben nem csak az a lényeg, hogy a halakat evésre ingereljük, hanem az is, hogy helyben is tartsuk őket. Mivel a változó testhőmérsékletű állatok emésztése is lelassul ebben az időszakban, nem kell már vödörnyi kajákra gondolni, elegendő kevés, de tartalmas kaja. Ez a mix ilyen, hisz bőven tartalmaz mikropelletet, aminek a szedegetésével elidőznek a halak. A Vario Method Feeder kosárral éppen elegendő mennyiség jut be a vízbe ahhoz, hogy a következő kosár beérkezéséig legyen a horgászhelyen csemege az érkező pontyoknak. A sok apró pellet felszedegetése közben a Pro Method Pellet 7 mm – Kék Fúzió ígéretes falatot jelent a pontyoknak.

Tartalmas method keverék télvíz idejére
1 csg Ready Method - Spring
1/2 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet - Fagyos Ponty
1/2 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet - Kék Fúzió
50 ml CSL Tuning Kék Fúzió
Csali: Pro Method Pellet 7 mm - Kék Fúzió

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Szemcsem. : vegyes
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: