HALDORÁDÓ Téli recept 5 - Etetőanyag tokozásokhoz

Bónuszpont jóváírás 75 pont
Akciós ár :
7.490 Ft
Eredeti ár : 7490 8350 8.350 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Egyre több olyan magán tó van, ahová nem őshonos tokhalakat telepítenek. Ennek oka, hogy ezek a vértes halak egész évben jól foghatóak, folyamatos mozgásban vannak, így télen is szórakozást nyújtanak a horgászoknak. Ezek megfogása azért is könnyebb a lehűlt vízben, mert ekkor a táplálék konkurens halak kevésbé aktívak, így nagyobb az esély arra, hogy tok találja meg a csalit. Ezek a halak mindenevőek, de különösen szeretik a hallisztes etetőanyagot és az intenzív ízeket. Csalinak a kisméretű, könnyű falatok a legfogósabbak, mint például a Quatro Fluo Pop Up – Tintahal. Annak érdekében, hogy nagyobb mennyiségű etetőanyag kerüljön be a vízbe, ajánlott a Pellet Feeder kosár használata.

Etetőanyag a téli tokozásokhoz
1 csg Fluo Energy - Fekete Erő
1 doboz Fluo Micro Method Feed Pellet - Fekete Erő
2 marék Record Carp Stick Mix - Fekete Tintahal
50 ml CSL Tuning Tenger Kincse
Csali: Quatro Fluo Pop Up Boilies 8 mm - Tintahal

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Szemcsem. : vegyes
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: