HALDORÁDÓ Téli recept 7 - Nagy halak csemegéje

Bónuszpont jóváírás 60 pont
Akciós ár :
5.990 Ft
Eredeti ár : 5990 6760 6.760 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Télen, lehűlt vízben nagymennyiségű etetés már nem mindig célra vezető. Azokban a tavakban azonban, ahol nagy mennyiségben élnek az átlagos méretű pontyok mellett nagyobb testű egyedek is, érdemes olyan kaját a vízbe juttatni, amely akár a kapitális halak számára is vonzó lehet. A magas halliszt tartalmú Total Fish porszerű, könnyű kaja, amely a hideg vízben is gyorsan terjed. A Pellet Pack Turbo – Fagyos Ponty aromájával kiegészíti az etetőanyagot, míg a pelletszemek a szelektálásért felelnek. Ezzel a keverékkel megteremtjük az esélyt arra, hogy akár télvíz idején is nagytestű pontyoknak örülhessünk! Csalinak a Hybrid Method Pellet - Chilis Tintahal ajánlott, ez ugyanis élénk színével és csípős ízével garantáltan kitűnik a pellethalomból.

Nagy halak téli csemegéje
1 doboz Pellet Pack Turbo - Fagyos ponty
1 csg Top Method Feeder - Total Fish
100 ml CSL Tuning Tenger Kincse
Csali: Hybrid Method Pellet - Chilis Tintahal

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Szemcsem. : vegyes
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: