HALDORÁDÓ Téli recept 9 - Aktív nagypontyok fűszeres csemegéje

Bónuszpont jóváírás 80 pont
Akciós ár :
7.990 Ft
Eredeti ár : 7990 8940 8.940 Ft
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

Azokon a bojlis, nagyhalas tavakon, ahol télen is van lehetősé a horgászatra, olyan csalogatóanyagot érdemes használni, amely amellett, hogy nagyon tápláló, és jelentős energiaforrást jelent a halnak, emlékezteti a már megszokott táplálékára a pontyot. Ezeken a vizeken ugyanis a bojlihoz, pellethez szokott halak még hidegben sem idegenkednek a fűszeres, karakteres ízektől, sőt, sokkal előbb felfigyelnek rá, mint a naturális eledelekre. Ez a mix keresőhorgászathoz is alkalmas, de mivel nagy halakra használatos, ezért érdemes kicsit többet bejuttatni belőle, mint egy method kajából. Pellet Feeder kosárral használva a legeredményesebb. Az OLP – Fokhagymás Hal kitűnő csali a fűszeres keverék mellé.

Aktív nagypontyok fűszeres csemegéje
1/2 csg Pelletes Fekete
1/2 csg Magyar Betyár
1/2 csg Record Carp Stick Mix - Fűszeres Vörös Máj
100 ml CSL Tuning Tenger Kincse
100 ml SpéciAdditive – Fokhagyma
Csali: Oldódó Lebegő Pellet - Fokhagymás Hal

A recept hozzávalóit egész, bontatlan csomagolásban szállítjuk, tehát nem a receptben meghatározott részmennyiség kerül kiszállításra!

Termék adatok
Szemcsem. : vegyes
Íz / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: