HALDORÁDÓ FermentX Oldódó Pellet - Tejsavas Nagy Amur

Ár: 990 Ft
Egységár : (12.375 Ft / 1 kg )
DB
Extra elérhető!
Ha 14990 összeget meghaladó értékű Haldorádó és / vagy By Döme TEAM FEEDER terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A FermentX etetőanyagok és magvak lassan, de biztosan meggyőzik a kételkedő horgászokat is, így már nem kérdés, hogy a felmelegedő, vagy a már felmelegedett vizek leghatékonyabb csalogatóanyagai között tartják számon ezeket. Használatuk során eddig az etetőanyagból kiválogatott kukoricaszemek (vagy a külön megvásárolható erjesztetett magvak) jelentették az eredményes csalit. Sikerült azonban ettől egy hatékonyabb csalit előállítani, amely az erjesztett keverékek legjava. Az új csali család neve: FermentX Oldódó Pellet. Sikerült egyetlen szem granulátumba belesűríteni a FermentX velejét. A csali egy attraktív ízbomba, amely folyamatosan változtatja formáját és küldi a jelet a halaknak, hogy egyél meg! A víz hőmérsékletétől függően 40-80 perc alatt feloldódik, de nehezen elképzelhető, hogy addig (ha van a környéken hal) érintetlen marad. Minden csali fúrt, így a csalizás is rendkívül egyszerű, hiszen könnyedén fűzhetjük a hajszálelőkére, vagy szilikon csali gumira. Az összes FermentX etetőanyaghoz kínálunk csalizó pelletet. Jelenleg 6 különböző ízváltozatban: Tejsavas Ananász, Tejsavas Betainos, Tejsavas Nagy Ponty, Tejsavas Nagy Amur, Tejsavas Mézes Pálinka és Tejsavas FX 1 kerül forgalomba.
Mikor érdemes használni? A tapasztalatok azt mutatják, hogy amíg a tejsavas etetőanyagok a már felmelegedett vizekben igazán hatékonyak, addig az új - 100%-ban természetes alapú - csalik egész évben eredményesen használhatók, főként a ponty és amur szelektív horgászata során.

Termék adatok
Szemcsem. : 12 mm
Kiszerelés : 80 g
Íz / Szín : fokhagymás zöldfűszer / zöld
További választék
( 990 Ft )
(12 mm 80 g Ananász / sárga)
( 990 Ft )
(12 mm 80 g Tejsavas Betainos / világosbarna)
( 990 Ft )
(12 mm 80 g Édes-narancs / sárga)
( 990 Ft )
(12 mm 80 g méz + barackpálinka / sárga)
( 990 Ft )
(12 mm 80 g vegyes gyümölcs+titok / piros)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: