HALDORÁDÓ TOP Method Feeder - FermentX Protein

Ár: 1.490 Ft
Egységár : (1.863 Ft / 1 kg )
DB
Extra elérhető!
Ha 8990 összeget meghaladó értékű Haldorádó terméket rendelsz, ingyen vagy kedvezménnyel szállítjuk házhoz. - A kedvezmény csak magyarországi szállítási cím esetén vehető igénybe. A kedvezmény mértéke futárszolgálatonként eltérő.
Részletek

A Haldorádó termékpaletta „Best of”-ja, azaz legjobbja a Top Method Feeder család, amely jelenleg hat különböző etetőanyagból, ötfajta puha pontypelletből és ötfajta aromából áll. Ez a termékcsalád az egyik legsikeresebb pontyfogó módszerre, az ún. method feederezésre alapul, aminél a csali a lehető legközelebb kerül az etetőkosárban felkínált etetőanyaghoz és kikerülhetetlen a halak számára.
A Top Method Feeder etetőanyag család 6 tagot számlál. Ebből négy, teljesen más jellegű, halas alapú keverék, valamint kapható egy hallisztmentes, nagyon finom szemcseméretű, édes-gyümölcsös etetőanyag, és 2017-től egy igazán különleges, magas fehérjetartalmú, máj ízesítésű változat is!

Akik a tejsavas erjesztésű FermentX etetőanyagokat és tejsavas magvakat a felmelegedett vizekben kipróbálták, saját maguk tapasztalhatták meg rendkívüli fogósságukat. Bemutattuk, hogyan lehet a FermentX Tejsavas Betainos etetőanyaggal olyan vizeken is eredményesen horgászni, ahol előtte csak magas halliszt tartalmú csalogatóanyagokkal lehetett komoly fogásokat elérni. A „Hogyan készül az erjesztett hallisztes etetőanyag?” c. film megjelenése után rekordszámú megkeresést és levelet kaptunk. Akik kipróbálták, elképesztő fogásokról számoltak be. Kézenfekvő volt, hogy legyen ennek egy profi, finomszemcsés method változata is - íme, ez az!

A FermentX Protein etetőanyag alapját a FermentX Tejsavas Betainos etetőanyag képezi, amelyet a nedvesség elvonása után porfinomságúra őrölnek. Ezután a legjobb minőségű LT-94 halliszttel és egyedi adalékanyagokkal dúsítva kapjuk meg azt a method kaját, amellyel még a legfelkészültebb és legfanatikusabb feederhorgászok sem találkozhattak.

Termék adatok
Szemcsem. : finom
Kiszerelés : 800 g
Íz / Szín : tejsavas / barna
További választék
( 1.490 Ft )
(durva 800 g májas / barna)
( 1.490 Ft )
(finom 800 g halas / zöld)
( 1.490 Ft )
(finom 800 g halibut / fekete)
( 1.490 Ft )
(finom 800 g halas / barna)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: