PB PRODUCTS Anti Eject - 8

Bónuszpont jóváírás +13 pont
Akciós ár :
1.250 Ft
Egységár : (125 Ft / 1 db )
Eredeti ár : 1250 1790 1.790 Ft
DB
Részletek

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PB Products Anti Eject horga a tökéletes akadás érdekében a sas karmához hasonló kialakítással rendelkezik. Ez az alak teszi tökéletessé a horgot minden olyan szituációban, ahol gyors akasztás és kemény fárasztás szükséges. Mint ahogyan a neve is mutatja, kifújás elleni formát kapott a horog. Ha a hal felszippantotta a csalival, akkor már nem tudja azt kifújni. Kemény, akadós terepre ajánlott, megbízható horog. Az egyenes horoghegy villámgyorsan hatol át a ponty száján. Hogy az akadást még tökéletesebbé tegyük, ajánlott a Line-Aligner rendszer alkalmazása, vagyis a horog szárának körülbelül 1 centiméter hosszúságú zsugorcsővel történő meghosszabbítása. Három méretben (4-6-8) forgalmazzuk és minden csomagban 10 darab különleges, szürke színű (a vízben nem csillogó) horgot talál.

Termék adatok
Méret : 8
Szín : sötétszürke
Kiszerelés : 10 db/csomag
További választék
Kapcsolódó írások
Spéci praktika tavaszra
Rokolya Péter 2018-03-26
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: