GURU Előkötött feeder horog MWG - 16 / 0,19 mm

Bónuszpont jóváírás 14 pont
Ár: 1.390 Ft
DB
Részletek

Sokan kedvelik a gyári előkötött horgokat, egyrészt, mert használatuk roppant egyszerű, másrészt, mert nem akarnak időt fecsérelni a horogelőke kötögetésre. A Guru palettáján lévő MWG horgok most megjelentek ebben az előkötött kivitelben is. Ráadásul kétfélét kínál palettáján a gyártó, az egyik a hagyományos feederezéshez hajszálelőkén felkínált csalihoz, míg a másik a kimondottan rövid előkés un. method módszerhez készült kivitel, de ez is hajszálelőkével kombinált előkötött változat.
Egy igazi univerzális horog a Guru kínálatában az MWG Barbless szakáll nélküli horog. Kialakítása a legtöbb horgászmódszerre alkalmassá teszi, kezdve a waggleres horgászattól, a kemény rakós botos pontyozáson át a feeeder horgászatig. A tradicionális horogformát a hosszú, tartós és éles hegy, valamint a masszív szár teszi teljessé. Az akasztás pillanatában a különleges horoghegy könnyedén hatol át a hal száján, biztos akadást elősegítve ezzel.
Az Előkötött feeder horog előke hossza 38 cm-es monofil damil, melynek horog felőli végén egy hajszálelőke is található, míg a másik vége végfülben végződik. Akár azonnal felköthetjük és csalizás után már használható is, de akár rövidebbre is köthetjük a jelenleg 38 cm-es kivitelt. 1 csomagban 8 darab előkötött hajszálelőkés horgot talál. A hajszálelőkére egy szilikon cső is elhelyezésre került, amivel a horgon való helyzetét lehet beállítani. A hajszálelőkék hossza a horogmérettel arányosan változik.

Termék adatok
Előke hossza (cm) : 38
Horog mérete / zsinór vastagsága : 16 / 0,19 mm
Horog színe : sötét szürke
Kiszerelés : 8 db / csomag
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: