SASAME Iseama előkötött horog fekete 2 / 0,30 mm

Bónuszpont jóváírás +2 pont
Akciós ár :
190 Ft
Egységár : (19 Ft / 1 db )
Eredeti ár : 190 790 790 Ft
DB
Részletek

A Sasame előkötött horgok jelmondata: éles, de erős! A horoggyártás fellegvárából, japánból érkező horgok valamennyi helyzetre kínálnak megoldást! Minden csomagban 10 darab előkötött horgot talál, és mindegyik 80 cm-es damilra van felkötve. Változatos méretek, horogformák, de a lényeg: tűhegyesek!

Az Iseama egy tradicionális horogforma, melyről első ránézésre szembeötlik az erő! Ebből a horogcsaládból a nagyobb méreteket egyértelműen a hagyományos fenekező horgászmódszer kedvelőinek ajánljuk, akinek a célhala elsősorban a ponty és az amur és a csalit a horgon szeretik felkínálni. A masszív horog szinte mindent kibír!
Jellemzői: Három féle színben forgalmazzuk, arany, ezüst és fekete, így mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet. Klasszikus formájú nagyon kedvelt pontyozó horogtípus. Erős és acélos horog, amely szinte minden hagyományos pontyozó horgászmódszernél eredményesen használható.
Javasolt csalik: Üveges kukorica, mega mais óriás kukorica, különböző pufik, de ha élőcsalival kívánunk csalizni, a gilisztát is tökéletesen felkínálhatjuk a halak számára.

Termék adatok
Előke hossza (cm) : 80
Horog mérete / zsinór vastagsága : 2 / 0,30
Horog színe : fekete
Kiszerelés : 10 db / csomag
További választék
Kapcsolódó termékek
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: