CUDA Titanium 6 Flex Filéző kés tokkal

Akciós ár :
5.490 Ft
Eredeti ár : 5490 7390 7.390 Ft
DB
Részletek

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik. Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű titánium- és alumínium-ötvözeteket, illetve német rozsdamentes acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!

A filéző késeknek a megfelelő hatékonyság érdekében elsősorban pengeélesnek és kellően rugalmasnak kell lenniük. Nos, olyan kivételes minőségű, s ezeknek maximálisan megfelelő típus, mint a Cuda 6 hüvelykes változata, kevés van! Ráadásul ebben az összeállításban egy igényes és stílusos megjelenésű tok is jár a kés mellé!

Titánium erősítés
A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának és 3x tovább megtartja élességét, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék.

4116-os Német Acél
Ezt a finom szemcsézetű acélt főleg orvosi segédeszközök gyártásánál használják. A megfelelő arányú szén és króm felhasználásnak köszönhetően kivételes korrózió állósággal rendelkezik.

Edzett acél az anyag teljes keresztmetszetében
Ez azért fontos, mert sok acél terméknek csak a felületét edzik. Ez egy költségkímélő és kevésbé tartós, mintha a teljes anyagot megedzenék. Ezáltal a Cuda termékei kivételesen tartóssá válnak.

Anyag a termék teljes hosszában
Sokan láttunk már olyan kést, melynek a pengéje nyélből eltört! Ez azért volt, mert az anyag nem ért végig. Ennek kiküszöbölésére a Cuda termékeiben végigfut az az anyag, ami a használati részt alkotja. Ezt bátran meg is mutatják a nyél részbe beépített átlátszó résszel.

Speciális Cuda markolat
A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Páratlan minőség és időtállóság? CUDA!

Termék adatok
Méret : 30 cm
További választék
5.490 Ft 3.990 Ft
(30 cm)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: