Carp Expert Jubileumi PVA szett (12045023) + Ajándék pontypárna

Bónuszpont jóváírás +1399 pont
Akciós ár :
13.990 Ft
Eredeti ár : 13990 17820 17.820 Ft
DB
Részletek

Jubileumi akció az Energofish-től!
Válassz a születésnapi termékek közül és megrendelésedhez egy kis méretű pontypárnát adunk ajándékba! Ha ezzel a párnával készítesz egy fényképet, és azt feltöltöd Facebook oldalukra (www.facebook.com/energofish), akkor esélyes vagy nyereményeikre:
Heti nyeremény: 1 db Óriás pontypárna
Fődíj: 3 x 100.000 Ft Vásárlási utalvány

Az akció 2017. október 15-től 2017. december 15-ig, illetve a készlet erejéig tart.
Fődíj sorsolása: 2017 december 18-án.

Nagy népszerűségnek örvendenek a PVA termékek a pontyhorgászatban, ezért összeállítottunk ebből is egy jubileumi szettet, hogy kedvezzünk horgászainknak. Szinte minden belekerült, amit használhatunk, használni kell, úgy, mint: Carp Expert csali őrlő, mellyel könnyedén apríthatunk bojlit pelletet. Ezek az őrölt csalik sokkal intenzívebbé válnak és nagyobb csalogató erővel rendelkeznek, mint egészben hagyott társaik. Kétféle Carp Expert töltő csöves és tömővel ellátott PVA háló, mellyel pillanatok alatt készíthetünk kis hurkákat az ólom, vagy a horog mellé. Mát pár szem csali is olyan extra csalogató hatást jelent, aminek nem tudnak ellenállni a halak. Ha nem szeretnénk hálót használni, itt van kétféle PVA zacskó, melyek kivételes módon aromásítva is vannak. Fűzőtű is került a csomagba, kifejezetten PVA szalagos, zsinóros fűzéshez, melyre jóval több bojlit, pelletet tudunk felhúzni egyszerre, mint egy hagyományos fűzőtűre. Hogy legyen is mit felhúzni, őrölni, tölteni, The One Purple bojli és Benzár Pellet egészíti ki a pakkot! Szintén Krilles és Halas Lazac olajos ízesítésben. Azok mellett, akik régóta használják ezeket a termékeket, azoknak is bátran ajánljuk, akik most ismerkednek a PVA-k használatával, mert mindent megkapnak egy csomagban, amelyből a fogyó tételeket már később csak pótolni kell.

Ha szereted a hasznos megoldásokat és szeretnél kedvező áron jó minőségű horgászfelszerelést vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Jubileumi PVA szettet!

Íme, a Jubileumi PVA szett pontos tartalmi listája:

- Carp Expert Csali őrlő
- Carp Expert PVA háló Micro Mesh Fast 25 mm 7 m
- Carp Expert PVA háló Anti Raffeling Fast 25 mm 7 m
- Carp Expert aromásított PVA zacskó Krill 27 db
- Carp Expert aromásított PVA zacskó Krill 7 db
- Carp Expert PVA fűzőtű
- Benzar Halibut Pellet 800 g 12 mm Krill
- The One Soluble 1 kg 18 mm Purple

Termék adatok
Méret : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: