PB PRODUCTS PVA háló vastag 50 mm

Bónuszpont jóváírás 48 pont
Ár: 4.790 Ft
Egységár : (958 Ft / 1 m )
DB
Részletek

A holland PB Products cég több év fejlesztést és tesztelést követően lépett a piacra kimagasló minőségű termékeivel. Az innovatív termékeket olyan nagyszerű horgászok fejlesztették ki, mint Frank Warwick, Koen Koops, Ronny de Groote.
Tapasztalatukat és tudásukat felhasználva alkották meg a PB Products termékeket. A végszerelékek elkészítésére specializálódott csapat minden kétséget kizáróan fantasztikusat alkotott, nem véletlenül használják világszerte nagy megelégedéssel a PB Products termékeket.

A PVA háló szett - PVA Set Original 50 mm a pontyhorgászatok során főleg extrém időjárási körülmények közepette (pl. viharos szél) nagyon nehéz a pontos etetést tökéletesen végrehajtani. Érvényes ez a behordással vagy esetleg a bedobással történő horgászatokra egyaránt. Pedig egy sikeres horgászatnak a pontos etetés az egyik legfontosabb alapfeltétele. A PVA hálók használatával, az etetéssel kapcsolatos problémáink egy csapásra megszűnnek, rendkívüli mértékben koncentrálhatjuk a horgon vagy a hajszálelőkén felkínált csalink köré az etetést. A PVA (polivinil-alkohol: nedvesség hatására feloldódó anyag) csőháló segítségével rövid idő alatt tetszőleges méretű PVA csomagokat készíthetünk, amivel különböző szemes etetőanyagokat (bojli, pellet, apró magvak) tudunk a csalival együtt bedobva-behordva, tehát közvetlenül a horog mellé juttatni. Természetesen a háló még tágul a tömködés közben, amely így maximum 40 mm átmérőjű hurkát hoz létre. Ezt a PVA halót főként a bojlis horgászok használják, hiszen erősebb botra és vastagabb zsinórra van szükség a gondtalan célba juttatáshoz. A csövön 5 méter PVA hálót talál.

Termék adatok
Méret : 5 m - 40 mm
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: