MUSTAD HP102A-2 napszemüveg smoke lencsével

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
5.390 Ft
Eredeti ár : 5390 6990 6.990 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

A Mustad szemüvegekről messziről látszik, hogy tudatos tervezés eredménye. Sportos megjelenése mellett arra is kiemelt hangsúlyt fektettek, hogy kellően vastag szárai legyenek a szemüvegnek oldalt, amivel meggátolják a szórt fény bejutását a szembe. Ráadásul egy stilizált horog embléma is felkerült oldalra, mely hirdeti, hogy horgász a viselője. Háromféle lencsével kerülnek forgalomba: Smoke - füstszürke, Amber - borostyán, míg a harmadik napjainkban igen divatos sportszín a Smoke-Blue Revo - füstszürke lencse kék tükröződő réteggel. A lencsék természetesen mindegyik modellnél polarizáltak, illetve UV400 védelemmel vannak ellátva, hogy valóban 100%-ig betöltsék a vízpartra szánt funkciójukat. Emellett olyan viselet, amit a hétköznapokon is nyugodtan viselhetünk az utcán.

Mustad HP102A napszemüveg
A 102-es egy robosztusabb, vagányabb kerettel ellátott szemüveg. Tökéletesen simul a fejre, precízen zárja le a szemüreget, meggátolva a fény bejutását máshonnan. A keret anyaga puha tapintású bevonatot kapott. A szárak vége rugalmas műanyagból készült. Az orrnyereg rész gumiból készült, mely kényelmessé teszi a szemüveg viselését. Ez a szemüveg is három lencseszínnel kapható.

Termék adatok
lencse színe : füstszürke
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: