L&K Jubileumi L&K Flat Bait szett (12045025)

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
9.990 Ft
Eredeti ár : 9990 15060 15.060 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Igazi újdonságnak számítanak még mindig az L&K Flat Bait csalik és a Winged Jig, melyeket kombinálva igazán fogós műcsalit alkothatunk. Ehhez kapunk 5-5 db, 1-es és 4-es méretű kétágú horgot, 3 féle méretű Winged Jig-et és rengeteg Flat Bait csalit. Hogy ésszerűen tudjuk tárolni készletünket egy műcsalis doboz is a rendelkezésünkre áll. Kicsi és közepes méretű ragadozókat csalhatunk horogra a Flat Bait segítségével. Egy speciális, rugalmas szövet anyagból készült műcsali. A fej része egy olyan műanyag, mely a horog számára előre kialakított hellyel rendelkezik. Ebbe tudjuk behelyezni azt a kétágú horgot, melynek szárai nincsenek összeforrasztva. A testet alkotó szövet végén egy terelőlapka helyezkedik el, ez tulajdonképpen a műcsalink lelke, ez produkálja azt a semmivel sem összehasonlítható mozgást, melytől válik igazán fogóssá ez a csali. És, hogy a megfelelő távolságra dobva, a megfelelő mélységben vezethessük, kombinálnunk kell azzal a Winged Jiggel, amely már régebben elnyerte a horgászok tetszését.

Ha szereted a hasznos megoldásokat és szeretnél kedvező áron jó minőségű horgászfelszerelést vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Jubileumi L&K Flat Bait szettet!

A Jubileumi L&K Flat Bait szett pontos tartalmi listája:

- Kamasaki kétágú horog No.1 (5 db)
- Kamasaki kétágú horog No.4 (5 db)
- L&K Winged Jig M 7 g, 9 g, 15 g
- Műcsalis doboz 20×11×3 cm
- L&K Flat Bait Shad 8 cm fekete-arany, 8 cm kék, 10 cm fekete-ezüst, 10 cm kék
- L&K Flat Bait Minnow 9 cm homok
- L&K Flat Bait Double Tail 8 cm arany, 8 cm kék, 8 cm világos kék, 8 cm zöld, 10 cm zöld

Termék adatok
Várható hal : süllő, csuka, balin, sügér, domolykó
Színkód / Szín : vegyes
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: