SALMO Wobbler szett 6 (12044983)

Bónuszpont jóváírás +60 pont
Akciós ár :
5.990 Ft
Eredeti ár : 5990 9210 9.210 Ft
DB
Részletek

Az Energofish cég által forgalmazott Salmo wobblerek remek minőségükről híresek. Ezúttal olyan praktikus szettekbe gyűjtöttük ezeket, melyekben 4 darab népszerű wobblert vehet meg praktikus rendező dobozba csomagolva, ráadásul különösen nagy árengedménnyel. Szinte nincs ugyanolyan típusú és színű műcsali két szettben, így garantáltan mindenki megtalálja a neki tetsző csomagot! Lássuk, mik alkotják ezt az összeállítást!

Fishing Box Organizer Tip 442
Praktikus rendeződoboz, amiben twister, villantó, vagy egyéb apróság is helyet kaphat. A fix, nagy méretű rekesz mellet két beilleszthető oldallappal a doboz nagy része igényeinknek megfelelően alakítható.

Salmo Hornet H3F
Amióta csak létezik a Salmo család a Hornet típus a legeladottabb, legnépszerűbb változat. Ezzel a kis mérettel a sügerek nyomába eredhetünk, akár mélyebb vizeken is.

Salmo Hornet H5S
Amióta csak létezik a Salmo család a Hornet típus a legeladottabb, legnépszerűbb változat. Egy nagyobb méretű hornet, melyszínezeténél fogva inkább a csukák kedvence, ám kivételes mozgása miatt 1-1 süllő is leverheti. A mélyebb vizeket tudjuk meghorgászni vele.

Salmo Slider SD5S
Ezt a típust még 2003-ban mutatta be a Salmo, ennyi idő is elegendő volt ahhoz, hogy egy kis legenda szövődjön köré. A Slider az egyik legjobb csukás műcsali a wobblerek között. Fogósságát nagyban növeli csukás mintája, mely a faj kannibál hajlamaira épít.

Salmo Frisky FR7DR
Hosszú éveken át kísérleteztek a kétrészes műcsalikkal, míg kialakult a végleges forma. A tervezők legfontosabb feladata volt a hidrodinamikai és a aerodinamikai tulajdonságokat megfelelően kiválasztani és egybegyúrni. Azaz amellett, hogy a gyors bevontatás során is kiegyensúlyozottan működik, dobás közben, a levegőben is jól viselkedik, nem akad vissza, mialatt igen távolra dobható. Főként a csukák ellensége lehet.

A wobblerek típusa és színe eltérhet a képen látottaktól!

Termék adatok
Méret (cm) : vegyes
Súly (g) : 0
Típus : vegyes
Várható hal : csuka, süllő, sügér
Színkód / Szín : vegyes
További választék
11.410 Ft 7.990 Ft
(vegyes)
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: