Mann’s Duplafarkú twister csillámos zöld 10 cm

Bónuszpont jóváírás 8 pont
Ár: 750 Ft
DB
Részletek

A Mann’s márkájú műcsalikat különlegesen lágy anyagból készítik, hogy a vízben optimális legyen a mozgásuk. Ellenállhatatlan mozgású lágy farok és tartós kemény orrész jellemzi. Az összes műcsalit protein FS-454-gyel ízesítik és Multi-Flash fényvisszaverő felülettel készítik, a lehető legjobb fogáseredmények érdekében.
Az új Mann’s márkájú Super Soft Plastic műcsalival nagyobb és több hal fogható, mint bármely más gumicsalival.

A Duplafarkú twister igazi nagyágyú a twisterek kínálatában. Mitől olyan különleges? Lágyságával, mozgásával olyan halak is horogra csalhatóak vele, aminek az orra előtt már tucatszor elhúztuk a szimpla twistert, vagy épp gumihalat. Mi ennek az oka? A dupla farok extra nagy, különleges rezonanciát kelt maga körül, mely a halban egy nagyon könnyen megszerezhető zsákmány képét rajzolja. Ilyen például a harcsa, ami nagy valószínűség szerint ráknak, vagy békának gondolja a twistert. Még lassú bevontatásnál is kifejezetten intenzív mozgással járnak a dupla farkak, melyet nem hagy szó nélkül, pontosabban támadás nélkül a ragadozó.
A twistergumik használatba vételéhez nélkülözhetetlenek a megfelelő súlyú és kifogástalan horoggal ellátott ólomfejek. A „műcsali ólomfejek” alkategórián belül ajánljuk figyelmébe a Jigfejeket, amelyekkel párosítva, igazán hatékony műcsalira tehetünk szert. A csomagban 8 db twister található.

Termék adatok
Méret (cm) : 10
Súly (g) : 0
Várható hal : süllő, csuka, sügér
Kiszerelés : 8 db / csomag
Színkód / Szín : csillámos zöld
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: