Blázy Tackle B. Mole deep - Pearl Shell 10 cm

Bónuszpont jóváírás 50 pont
Ár: 4.950 Ft
DB
Részletek

Harcsázásban nincs kompromisszum! Ezt tudják jól, akik hazánk, vagy Európa híres harcsás helyein üldözik ezt a ragadozót! A Blázy Tackle wobblerek története több mint 10 éve íródik, ugyanis akkor döntötte el Blázy Tamás, hogy megpróbál a saját, illetve a hazai horgászok igényeinek leginkább megfelelő, egyedileg tervezett wobblereket készíteni. A Blázy Tackle Mole, illetve B. Mole csalikban igyekezett egyesíteni minden olyan tapasztalatot, amik eredményre vezettek a harcsa horgászata során. Most pedig ezek mélyvízi változatai is forgalomba kerültek. Az új B. Mole deep kis testéhez mélyretörő nyelvet párosítottak, emiatt válik süllyedővé. A hagyományos felszíni wobler mozgása így sokkal intezívebb lesz. Kisebb mérete miatt nem csobban akkorát mint a nagytestvér, sokkal finomabban lehet partszélbe dobni. A wobblerek testében egyetlen drótból, egy 1,4 mm vastag rozsdamentes huzalból van kialakítva mindkét horogtartó szem, illetve a wobbler orrán lévő rögzítő fül is. Ennek köszönhetően garantáltan nem tudja a horgot kiszakítani a hal, valamint a wobbler testén olyan méretű horogtartó illetve rögzítő szemek vannak, amibe könnyedén lehet nagyméretű kulcskarikákat, illetve not a knot kapcsot beleakasztani. Ehhez a wobblerhez kiváló minőségű, pengeéles, 3x-os erősségű, VMC horgokat használt fel a gyártó, ezeket pedig a „betonbiztos” Predatek kulcskarikákra rögzítette. A wobblerek önsúlyát képező ólom nehezék elhelyezése szintén precíz tervezés eredménye. Ennek feladata, hogy visszavontatás során az egyedi terelőlappal együttműködve a megfelelő szögben tartsa a műcsalit.


B. Mole deep
A „nagytestvér” feladata a mélyebb vizek átpásztázása. A B. Mole deep neve szimplán a Big-ből származik, bár kollégáink leginkább a „B”aromijó megnevezéssel illetik. Ez egy 100 mm-es, szintén felúszó wobbler, mely jóval nagyobb, mélyretörő terelőlappal készül. A harcsázók valós igényeit figyelembe véve lett kialakítva a B. Mole deep wobbler, amely célja egyértelműen a legkomolyabb harcsás vizek meghorgászása is, mint például a Pó folyó.

Ez szintén egy kiváló partdobó wobbler, de már erősebb felszereléssel is jól használható, akár hazai, akár külföldi viszonyoknál is. 26 grammos saját tömege lehetővé teszi azt, hogy nagyobb távolságról is megdobjuk a partot, elkerülve azt, hogy a túl közeli csónak már gyanakvást váltson is a ragadozóból. A B. Mole deep csali a lehető leglassabb megindításnál, bevontatás során is, azonnal mozgásba lendül, ráadásul a terelőlapban lévő mélyedés pedig a húzott wobblert megugrasztja. Kapásra a csali vízbe érkezésétől, egészen a csónak, vagy a part előtti utolsó pillanatig számíthatunk, mert mélyebb vízoszlopot pásztáz végig.

A célhala a wobblernek egyértelműen a harcsa, de számíthatunk emellet akár süllőre, vagy épp csukára is.Termék adatok
Méret (cm) : 10
Súly (g) : 26
Merülési szint (m) : 2,5
Várható hal : harcsa, süllő, csuka
Színkód / Szín : PS - Pearl Shell
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: