SPRO Henk Simonsz Pike Fighter Junior - Fekete szürke

Bónuszpont jóváírás +10 pont
Akciós ár :
990 Ft
Eredeti ár : 990 1990 1.990 Ft
DB
Részletek

Az egy és kétrészes PikeFighter Junior 17 színben készül, és jelentős túlsúlyban vannak a természetes színek, ezzel is jelezve, hogy tiszta vízre, nappali horgászatra tervezték. Nem kell azonban nélkülöznünk a divatos éjszakai színeket se: mint sok gyártónál, itt is megtaláljuk az FT, RH festésű csalikat is, de egyedi, extrább színeket is alkalmaznak a fémesen csillogótól a matt kialakításig.
A test formája oldalról lapított, az orrkarikától a test egyharmadáig vastagodik, majd a maradék kétharmadban fokozatosan elvékonyodik. Az egy- és a kétrészes változat között se nyelvformában, se testkialakításban nincs különbség, mindössze a kétrészesnél egy csukló került közbeiktatásra. Jó lehetőséget teremt ez számunkra, hiszen előfordulhat, hogy megfelelőnek tartjuk műcsalinkat, mindössze kicsit gyorsabb veretést várnánk el tőle. Ilyenkor nem kell mást tennünk, mindössze ugyanannak a wobblernek a kétrészes változatát kell kapcsunkba csatolnunk. A katalógus szerint az egyrészes változat maximális merülési mélysége 2 méter, míg a kétrészesé 3 méter. Létezik a kétrészes változatnak egy extra nagy nyelvű, mélyre törő változata is, amelyre a katalógus 5 m-es mélységet írt.
Súlyához mérten nagy felületű ez a csali, de a testben helyet kapó golyóknak köszönhetően mégis jól dobható. Az erősebb sodrású helyeken gyorsan fenékre érkeztek de a botspicc megemelésével, illetve rövid szünetek beiktatásával könnyen lehetett a fenék közvetlen közelében vezetni. E műcsali - feltételezhetően a golyók tehetetlenségének köszönhetően - nem hajlamos a túlveretésre: gyorsan eléri az „üzemi” mozgást, és attól kezdve drasztikus gyorsításra van szükség, hogy veretésének üteme felgyorsuljon.

Termék adatok
Méret (cm) : 8
Súly (g) : 0
Típus : úszó
Merülési szint (m) : max 2
Várható hal : csuka, balin
Színkód / Szín : BS - fekete szürke
Kapcsolódó írások
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: