NEVIS Envy Feeder 60 + Ajándék

Elfogyott - Beszállítás alatt
Akciós ár :
16.490 Ft
Eredeti ár : 16490 19900 19.900 Ft
Ha szeretnél értesítést kapni amikor a termék újra elérhető lesz, regisztrálj vagy lépj be meglévő Haldorádó fiókodba. Regisztráció
Részletek

Különleges ajánlat!
Minden 10.000 Ft feletti értékű Nevis orsóhoz ajándékba adunk 1 tekercs Nevis Carp Maxx 150 méteres zsinórt! (Természetesen 2 db Nevis orsó vásárlása esetén 2 tekercs zsinór jár.)

A Nevis egyik legújabb orsója az Envy Feeder 60 orsó, mellyel a céltudatos feederbotos horgászokat célozza meg a gyártó. A távdobó feederezéshez alkották meg a módszer sajátosságait maradéktalanul figyelembe véve. Ha csak néhány szóban szeretnénk jellemezni az orsót, akkor a következőket lehetne mondani: exkluzív kivitelű, magas színvonalú nyeletőfékes orsó, megfizethető áron. Egy tekintélyes méretű, 60 mm átmérőjű dobot kapott az orsó, melyről a speciális peremkialakítás révén még könnyebben pereg le a zsinór, ezáltal növelve a dobástávolságot. Az alumíniumból készült dobon természetesen lekerekített zsinórklipsz található, mely lehetővé teszi a kiakasztott zsinórklipszes dobásokat. A továbbfejlesztett LCS nyeletőfékrendszer még finomabb zsinóradagolást és biztonságosabb fékkapcsolást tesz lehetővé. Hajtóműve simán, egyenletesen fut, a fárasztások során erőlködés-mentesen működik, köszönhetően a 4,6:1 áttételnek és a 4+1 csapágynak. A dob zsinórtároló kapacitása: 0,20 mm / 225 m; 0,25 mm / 145 m.

Termék adatok
Méret : 60
Csapágy (db) : 5
Áttétel : 4,6:1
Tömeg (g) : 510
Pótdob (db) : 0
Orsóház anyaga : carbon
Fékrendszer : elsőfék + hátsó nyeletőfék
Dob anyaga : alumínium
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: