SHIMANO Catana 4000FC

Bónuszpont jóváírás 150 pont
Ár: 14.990 Ft
DB
Részletek

A Shimano talán legnépszerűbb termékskálája a Catana modellek. Ez igaz mind a botokra, mind az orsókra. De talán ez nem is csoda, hiszen az oly gyakran emlegetett kiemelkedő ár / teljesítmény arány ennél a szériánál garantáltan megvan. Most a Catana legújabb orsó modelljét a Catana 4000FC orsót szeretnénk figyelmébe ajánlani.

Shimano Catana 4000FC
Ez az orsó már a Shimano P4-es koncepciójának a tagja, ami a P3 nyomdokain haladva bővült tovább: erő (Power), precizitás (Precision), teljesítmény (Performance) és élmény (Pleasure) - ötvözve a kompromisszumok nélküli minőséget a megfizethető árral!
A pergető orsó sima futásáról 2 golyóscsapágy, valamint egy tűgörgős csapágy gondoskodik, amit segít továbbá a vibrációmentességért felelős Dynabalance rendszer. Ezek együttesen még szebb és egyenletesebb futást garantálnak, mint ami az elődjénél, az FB-nél volt tapasztalható. Az azonnali bevágást a holtjáték nélküli visszaforgásgátló (Super Stopper II) rendszer teszi lehetővé. Az orsó masszív, hidegen sajtolt alumínium dobjába egy tág határok között állítható soklamellás elsőfék rendszer került, ami minden horgászmódszerhez egyaránt jól használható, legyen szó pergetésről, vagy épp feederezésről. Az ezekhez megfelelő zsinórprofilért a kétsebességű dobemelő rendszer felel. A hajtókar egyszeri megtekerésére az orsó 81 cm zsinórt csévél fel a dobra. Az 5,1:1-es áttétel egy nagyon finom csalivezetést is lehetővé tesz. Zsinórtároló kapacitása: 0,25 / 260 m. Az orsó használati értékét tovább növeli a XT7 carbon pótdob is.

Termék adatok
Méret : 40
Csapágy (db) : 3
Áttétel : 5,1:1
Tömeg (g) : 350
Pótdob (db) : 1
Orsóház anyaga : carbon
Fékrendszer : elsőfék
Dob anyaga : alumínium
Pótdob anyaga : carbon
Partnerek
Kiemelt partnerek:
Média partnerek: